Karpaten Asado Live Show by Chef Radu Zarnescu la CARNEXPO Grill 2021
Joi, 27 Mai 2021
Joi, 27 Mai 2021
Chef Radu Zarnescu va gati BEEF CHUCK PLATE RIBS, celebra carne de vita Black Angus de la ferma sibiana Karpaten Meat, pe dispozitivul Asado in spirit sud-american.
"Dupa gust si textura, Hunger Steak-ul si muschii intercostali sunt in topul preferintelor macelarilor si bucatarilor profesionisti", spune renumitul bucatar.
In anul 2019, Chef Radu Zarnescu a castigat locul III mondial la concursul World King Chef Summit cu un dish pregatit din carne de vita Wagyu, in cadrul Summit-ului Group G20, desfasurat in Kobe, Japonia.
Despre CARNEXPO Grill
Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.
Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).
Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.
CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.
Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro
Ana Maria Mihai - 0734 333 588 / anamaria.mihai@industriacarnii.ro
Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro
Organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei, INDAGRA & INDAGRA FOOD ...
Dupa conferinta de presa in care s-au expus planurile echipei, cei 12 macelari au facut o demonst...
Toate sunt realizate din aceeasi carne de calitate Cocorico, din pui crescut in conditii de bunas...