KOSAROM vrea sa exporte 25% din productie, in 2018
Luni, 05 Martie 2018

Luni, 05 Martie 2018
In 2017, KOSAROM exporta 22% din productie.
„Categoric, exportul este segmentul de piata cu cea mai mare crestere procentual bugetata 2018 versus 2017. Este o piata cu potential, care presupune seriozitate, calitate a produselor si siguranta alimentara care poate fi dovedita si garantata. Pana acum, nu am intampinat nicio problema privind acceptarea preparatelor din carne KOSAROM pe piata externa, deoarece compania produce la standarde internationale, in sistem integrat, cu materie prima din fermele proprii, cu trasabilitate pe tot lantul”, a declarat Neculai Apostol, fondatorul KOSAROM.
Aceasta crestere a exporturilor va fi sustinuta de imbunatatirea portofoliului de produse si deschiderea unor canale de piata noi, cum ar fi private label.
KOSAROM exporta mai ales in Germania, Marea Britanie, Spania si Italia si isi propune ca, in 2018, sa acceseze pietele din Belgia si Olanda.
Piața ready meals - în creștere și în România Segmentul de produse gat...
Raportat la iulie 2024, producţia de carne a urcat la bovine, la porcine şi la păsări, însă...
tudiile realizate de Asociația Braziliană a Proteinei Animale (ABPA) arată că exporturile de carn...