KOSAROM vrea sa exporte 25% din productie, in 2018

KOSAROM vrea sa exporte 25% din productie, in 2018


Grupul KOSAROM, cel mai mare procesator de carne din regiunea Moldovei, isi propune sa trimita 25% din produse pe pietele externe, anul acesta.

In 2017, KOSAROM exporta 22% din productie.

 

„Categoric, exportul este segmentul de piata cu cea mai mare crestere procentual bugetata 2018 versus 2017. Este o piata cu potential, care presupune seriozitate, calitate a produselor si siguranta alimentara care poate fi dovedita si garantata. Pana acum, nu am intampinat nicio problema privind acceptarea preparatelor din carne KOSAROM pe piata externa, deoarece compania produce la standarde internationale, in sistem integrat, cu  materie prima din fermele proprii, cu trasabilitate pe tot lantul”, a declarat Neculai Apostol, fondatorul KOSAROM.

 

Aceasta crestere a exporturilor va fi sustinuta de imbunatatirea portofoliului de produse si deschiderea unor canale de piata noi, cum ar fi private label.

 

KOSAROM exporta mai ales in Germania, Marea Britanie, Spania si Italia si isi propune ca, in 2018, sa acceseze pietele din Belgia si Olanda.



Poti fi interesat si de