KFC deschide trei restaurante in benzinariile Rompetrol

KFC deschide trei restaurante in benzinariile Rompetrol


Sphera Franchise Group, holdingul care detine compania ce administreaza in sistem de franciza brandul KFC pe plan local, isi extinde reteaua de restaurante si marcheaza o premiera, inaugurand primele unitati in cadrul unor benzinarii, printr-un parteneriat cu Rompetrol.

KFC Drive Thru Pecica si KFC Orastie sunt doua dintre cele trei restaurante pe care compania le va opera in incinta unor benzinarii Rompetrol, situate pe Autostrada A1. Valoarea investitiei in noul format de restaurant se situeaza intre 350.000 euro si 400.000 euro, in functie de complexitatea serviciilor oferite.

 

„Prin acest parteneriat, marcam o premiera locala, KFC fiind primul restaurant care va opera in cadrul unei benzinarii Rompetrol. El este reprezentativ pentru filosofia de business a Sphera, de dezvoltare continua, inclusiv prin noi formate de restaurant sau teritorii pe care le putem explora. Deschiderea restaurantelor KFC DT Pecica si KFC Orastie marcheaza inceputul unei colaborari mai ample, prin care extindem prezenta brandului in contexte de consum neasteptate, dar cu potential ridicat, aducand valoare adaugata atat clientilor nostri, cat si celor care, in calatoriile lor, trec pragul benzinariilor Rompetrol unde suntem prezenti”, a declarat Calin Ionescu, CEO Sphera Franchise Group.

 

KFC DT Pecica este un restaurant de tip Drive-Thru (DT) si se afla localizat pe autostrada A1 la km. 558+380, fiind primul restaurant KFC amplasat distinct in cadrul unei benzinarii. KFC Orastie se afla la km 340+500, de asemenea in cadrul unei statii Rompetrol de pe autostrada A1. Noile unitati au fiecare suprafata de peste 160 metri patrati, beneficiaza de cate 24 de locuri la mese in interior, iar KFC DT Pecica are inclusa linie de drive pentru plasarea comenzilor direct din confortul masinii.

 

Cele doua restaurante sunt construite conform celor mai recente standarde internationale ale brandului in ceea ce priveste designul, digitalizarea si facilitatile oferite. Ambele sunt echipate cu kioskuri de comanda, meniuri digitale, panouri digitale care afiseaza ordinea comenzilor si progresul lor si vor fi deschise zilnic in intervalul orar 09:00 – 23:00.

 

Odata cu inaugurarea celor doua restaurante, brandul creeaza 50 de locuri de munca, iar venitul net la care poate ajunge un Crew Member (Lucrator Bucatarie sau Casier) este de 3.000 lei din a 3-a luna de colaborare. Suma include salariul de baza, tichetele de masa si bonusuri sau prime acordate conform criteriilor interne. Angajarea nu este conditionata de experienta anterioara de lucru, principalele calitati urmarite la viitorii colegi fiind atitudinea pozitiva, motivatia si dorinta de dezvoltare personala si profesionala.

 

KFC DT Pecica si KFC Orastie sunt restaurantele 96 si 97 din reteaua KFC. Urmatoarea unitate amplasata in cadrul benzinariilor Rompetrol va fi inaugurata in perioada urmatoare, la Giarmata, pe autostrada A1 km 500+596.

 

Compania a intrat pe piata din Romania in 1997, odata cu deschiderea primului restaurant din Bucuresti. Brandul a continuat sa se dezvolte pe parcursul celor 25 de ani de activitate, iar in acest moment reteaua numara 97 de unitati in 39 de orase, atat de tip Drive-Thru, cat si stradale si food court, fiind cel mai mare lant din Romania ca numar de locatii.

 

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din Romania, detinand companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell in Romania si KFC in Chisinau, Republica Moldova, si in anumite zone din Italia. Grupul detine peste 175 de restaurante pe cele trei piete si are aproape 5.000 de angajati. Sphera Franchise Group este listata pe Bursa de Valori Bucuresti din 2017, sub simbolul SFG, fiind singura companie din HoReCa inclusa in indicele principal BET, precum si in FTSE Global Microcap.

 Poti fi interesat si de