Jurnalistii INDUSTRIA CARNII.RO participa la SIAL Paris

Jurnalistii INDUSTRIA CARNII.RO participa la SIAL Paris


Cel mai mare targ international dedicat inovatiilor din industria alimentara, SIAL Paris, a ajuns, anul acesta, la editia cu numarul 51 si se desfasoara in perioada 16 20 octombrie, in Paris-Nord Villepinte.

sial pCel mai mare targ international dedicat inovatiilor din industria alimentara, SIAL Paris, a ajuns, anul acesta, la editia cu numarul 51 si se desfasoara in perioada 16 20 octombrie, in Paris-Nord Villepinte.
Anul acesta, sectorul carnii va fi, din nou, in centrul atentiei gratie unor evenimente dedicate, printre care si doua conferinte difuzate prin intermediul SIAL TV si demonstratii de gatit ce vor avea loc in cadrul sectiunii La Cuisine.

In 2016, organizatorii SIAL Paris si-au propus sa reflecteze asupra acestui aspect si asupra modului in care sectorul de distributie a capitalizat provocarile create de numarul tot mai mare de puncte de vanzare. De exemplu, in ultimii 20 de ani, hipermarketurile si supermarketurile au detinut o cota de 70% in piata europeana, pentru ca au reusit sa isi pastreze clientii si sa reziste cresterii segmentului omni-channel si circuitelor alternative, a declarat Nicolas Trentesaux, directorul SIAL Network.

Organizat de Comexposium Group, SIAL Paris face parte din cel mai mare grup de expozitii dedicate industriei alimentare si bauturilor. Cele sapte showuri (SIAL Paris, SIAL Canada, SIAL China, SIAL Orientul Mijlociu, SIAL ASEAN, SIAL Manila si SIAL Interfood in Jakarta) atrag, in fiecare an, peste 14.000 de expozanti si 330.000 de vizitatori din 194 de tari.

In numarul 48 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO pot fi gasite toate informatiile referitoare la organizarea din acest an a expozitiei SIAL Paris.Save



Poti fi interesat si de