Jerry’s Pizza sarbatoreste 25 de ani pe piata din Romania

Jerry’s Pizza sarbatoreste 25 de ani pe piata din Romania


Jerry’s Pizza, unul dintre cei mai importanti operatori din segmentul delivery si take-away de pe piata autohtona, sarbatoreste anul acesta 25 de ani de la deschiderea primului magazin in Romania.

In cei 25 de ani, Jerry’s Pizza a inregistrat o cifra de afaceri cumulata de peste 130 milioane de euro si a investit peste 15 milioane de euro in 24 de magazine, din care 18 in Bucuresti si orasele limitrofe, doua in Ploiesti si cate unul in Constanta, Brasov, Pitesti si Craiova.

 

Impactul in economie, in aceasta perioada, a reprezentat contributii la bugetul de stat de peste 30 milioane de euro si investitii de peste 15 milioane de euro.

 

La momentul deschiderii, Jerry’s Pizza venea pe piata romaneasca cu un concept nou, de „pizza home delivery”. Cu peste 1,5 milioane de clienti inregistrati in toti acesti ani, Jerry’s a livrat catre ei peste 30 de milioane de pizza.

 

In prezent, numarul angajatilor companiei a ajuns sa depaseasca 700 de persoane, care isi desfasoara activitatea in magazine, dar si in laboratorul de productie, call-center sau in sediul central.

 

„In 1997, cand am decis sa deschid Jerry’s Pizza, optiunile in materie de pizza in Bucuresti erau destul de limitate, iar serviciul de pizza delivery era complet inexistent. Jerry’s Pizza a schimbat regulile jocului. Nu numai ca am adus un serviciu inexistent pe piata, cel de home delivery, dar am venit si cu un produs nou – o pizza in stil American, cu blat New York Style, un sos special de pizza, mozzarella adevarata si toppinguri la alegere.

 

Inclusiv notiunile de “topping” si “livrator” erau noutati in vocabularul de atunci. Daca initial meniul nostru includea doar cateva produse, acum acesta este mult mai diversificat: avem 25 de tipuri de pizza, alaturi de varianta configurabila, plus alte opt categorii de produse complementare”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

 

Meniul companiei s-a diversificat in timp, pentru a include si alte produsele tipic americane, de genul BBQ Wings sau Chicken Strips, si unele specialitati foarte indragite de romani, cum ar fi toppingurile de telemea sau pastrami, dar si produse speciale, disponibile pe perioada limitata, precum faimoasele Pizza cu Sarmale si Pizza cu Mici, concepute la cererea clientilor romani.

 

In cei 25 de ani de prezenta in Romania, calitatea produselor si serviciile oferite de Jerry’s Pizza clientilor, dar si bunele relatii cu partenerii si furnizorii au fost rasplatite cu premii oferite de cele mai prestigioase publicatii din tara, compania clasandu-se de numeroase ori pe locul I la categoria „Cea mai buna companie cu delivery”, ceea ce confirma increderea de care se bucura in randul clientilor, echipei de lucru, dar si partenerilor sai.

 

„Ceea ce conteaza extrem de mult este implicarea personala in activitate, managementul de tip hands-on si in special atentia la nevoile clientului. In plus, atentia la nevoile echipei, ideea de face din echipa o a doua familie si de a-i ajuta sa se simta ca intr-o familie, ne-au ajutat de-a lungul timpului sa pastram aproape de noi multi oameni valorosi, unii ne sunt alaturi inca de la deschidere„, adauga Jerry Dauteuil.

 

Jerry’s Pizza este un concept american aparut in Romania in urma cu 25 de ani, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori horeca de pe piata autohtona. In prezent, Jerry’s Pizza detine 24 de magazine si o echipa de peste 700 de angajati, iar zona de livrare acopera integral orasele Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta, Craiova, Balotesti, Bragadiru, Popesti-Leordeni si partial zonele limitrofe acestora.Poti fi interesat si de