Investitie de aproape 1 milion de euro intr-un restaurant KFC in Sibiu

Investitie de aproape 1 milion de euro intr-un restaurant KFC in Sibiu


Sphera Franchise Group isi consolideaza pozitia in industria restaurantelor cu servire rapida din Romania prin deschiderea celei de-a patra unitati KFC in municipiul Sibiu si totodata a doua de tip Drive Thru.

Conform companiei, prima investitie a anului 2024 in reteaua de restaurante KFC este de aproximativ 1 milion de euro.

 

"Incepem anul cu inaugurarea unei noi unitati KFC Drive-Thru intr-un oras important pentru strategia noastra de acoperire la nivel national. Este un moment semnificativ in evolutia noastra si in istoria orasului, avand in vedere ca primul restaurant KFC Drive Thru din Romania a fost deschis chiar in Sibiu, in anul 2009. De atunci, am ajuns la 29 de unitati de acest tip, in orase din toata tara", a declarat Marian Gogu, Director General, KFC Romania.

 

KFC DT Prima Shopping este situat pe Calea Surii Mari nr. 39 si are o suprafata de 350 mp, care rezulta intr-o capacitate de 64 de locuri in interior si 32 de locuri pe terasa. Restaurantul are un program de functionare 24/7.

 

Odata cu deschiderea noului restaurant KFC, comunitatea locala dispune de 50 de locuri de munca noi, intr-un mediu dinamic, care incurajeaza evolutia si performanta. Angajatii beneficiaza de un salariu net de 3.100 de lei incepand cu a treia luna de colaborare, care include atat salariul de baza, cat si tichetele de masa si diverse bonusuri si prime conform politicii de remunerare a KFC.

 

De asemenea, pentru a sprijini dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor, acestia primesc acces gratuit la o platforma online cu multiple cursuri de formare, acoperind o gama larga de aptitudini si interese.

 

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din Romania, detinand companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut si Taco Bell in Romania si KFC in Chisinau, Republica Moldova, si in anumite zone din Italia. Grupul detine peste 160 de restaurante pe cele trei piete si are aproximativ 5.000 de angajati.

 

Sphera Franchise Group este listata pe Bursa de Valori Bucuresti din 2017, sub simbolul SFG, fiind singura companie din HoReCa inclusa in indicele principal BET, precum si in FTSE Global Microcap si in MSCI Frontier Markets Small Cap.



Poti fi interesat si de