Institutul Disciples Escoffier deschide in Romania o scoala de bucatari
Vineri, 13 Septembrie 2019
Vineri, 13 Septembrie 2019
Institutul Disciples Escoffier se afla din acest moment sub coordonarea presedintelui Asociatiei Disciples Auguste Escoffier in Romania, Stefan Oprea, care alaturi de MasterCheful francez, David Contant vor pune bazele unei pepiniere de bucatari profesionisti care vor avea acces la o programa de studiu creata in Franta. Programa cursurilor este realizata de catre initiatorii institutului din Franta si va fi aplicata in Romania de catre profesorii, David Contant si Ciprian Nicolescu.
„In urma absolvirii celor trei module Escoffier, ne propunem ca toti cursantii nostri sa aiba o viziune ampla asupra artei culinare, sa fie capabili sa profeseze cu profesionalism meseria de bucatar si sa transmita pasiunea pentru arta gastronomica prin fiecare produs pregatit in stil propriu”, a declarat, in cadrul evenimentului de lansare, Stefan Oprea.
Costul unui curs de baza este de 1.500 de euro si se va desfasura pe o perioada de 4 luni, cel destinat nivelului mediu este de 3.000 de euro, iar cel dedicat profesionistilor se ridica la suma de 4.500 de euro.
Programele institutului culinar Disciples Escoffier se vor desfasura in cadrul Bilancia, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de pe piata utilajelor si distributiei de servicii si accesorii din industria ospitalitatii.
"Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 si...
Boala a fost depistata in orasul Velingrad, regiunea Pazardjik, fiind identificata in cinci unita...
"Fara doar si poate, produsele vor fi la preturi normale, nu se anticipeaza cresteri semnificativ...