Industria carnii isi creste tot mai mult gradul de automatizare
Vineri, 22 Decembrie 2017
Vineri, 22 Decembrie 2017
Tendintele de pe piata de carne si preparate din carne se refera la reducerea gramajelor, cat mai multe produse feliate la raft si dezvoltarea segmentului de produse crud-uscate si ready-meals. Pe piata din Germania, de exemplu, 92% din preparatele din carne sunt produse feliate.
Am fost prima companie care a furnizat pe piata din Romania primele masini pentru formarea pachetelor de 30 de grame (3 felii de sunca). Vom derula si alte proiecte pentru gramaje mici pe segmentul de prelucrare a puiului si a crenvurstilor. Intotdeauna, le-am spus producatorilor mici si medii cat de important este ambalajul produsului, sa nu fie stramb sau cu taieri inegale, pentru ca ar pune intr-o lumina nefavorabila produsul. Consumatorii pun mare pret pe aspect, declara Mihai Tilinca, director general PENTAPAC.
Una dintre noutatile pe care compania le promoveaza este masina flowpack de viteza mare, de la firma Omori Machinery din Japonia. Utilajul ambaleaza, in film multistrat, pana la 150 de pachete pe minut, in atmosfera controlata. Utilizand gaz inert si avand analizor online, masina are o viteza mult superioara celor similare existente pe piata si formeaza pachete de dimensiuni apropiate produsului.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...