Imark Sistem este Partener Gold al CARNEXPO Grill 2021

Imark Sistem, companie specializata in automatizari si solutii industriale pentru aproape orice domeniu de activitate, inclusiv cel alimentar, se alatura pentru al doilea an consecutiv ca Partener Gold al evenimentului CARNEXPO Grill.

"Este al doilea an in care participam in calitate de Partener Gold al evenimentului CARNEXPO Grill. De data aceasta, am decis sa expunem si parte din tehnologiile specifice pe care le implementam de mai bine de 15 ani si in industria carnii. Veti putea descoperi tehnologii avansate pentru protectia si inspectia calitatii brandului, aliati de incredere pentru obtinerea standardelor industriei alimentare - IFS fiind unul dintre standardele solicitate in retail sau pentru export - dar si aplica?ii de automatizare a paletizarii cu roboti, ca parte a gamei largi de solutii in care suntem experti. Avem parteneriate cu multe dintre companiile din industrie, iar intalnirile cu reprezentantii lor in ambientul relaxat al Theodora Golf Club ne ofera cadrul ideal pentru a ne consolida relatiile dar si posibilitatea de a lega parteneriate noi. Echipa noastra va invita la standul Imark Sistem din cadrul evenimentului", afirma Romeo Turleanu, fondator si CEO Imark Sistem.

 

De mai bine de 15 ani, Imark Sistem se mandreste cu peste 25.000 de solutii instalate, fiind un partener de incredere in integrarea de echipamente si furnizarea de piese de schimb si consumabile pentru business-urile din industria alimentara.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro

 Poti fi interesat si de