IPSO expune la CARNEXPO Grill utilajul Manitou MLT 737 Elite, unic in Romania

IPSO expune la CARNEXPO Grill utilajul Manitou MLT 737 Elite, unic in Romania


IPSO Agricultura, lider pe piata utilajelor agricole din Romania, prezinta la CARNEXPO Grill incarcatorul telescopic MLT 737 Elite - Editie Limitata, singurul model din Romania si unul dintre cele 133 de utilaje existente in lume.

Incarcatorul telescopic MLT 737 Elite este alegerea ideala a celor care sunt in cautarea performantei, fiabilitatii si reducerii costurilor. Este destinat atat cultivatorilor de cereale, zootehnistilor cat si prestatorilor de servicii. Abilitatile sale impresionante permit executarea tuturor operatiunilor de manipulare in agricultura: transportul hranei pentru animale, activitatile de recoltare, incarcarea si descarcarea produselor in vrac, manipularea balotilor, manipularea gunoiului de grajd.

 

Cu o experienta de 25 de ani in domeniul agriculturii si peste 500 de angajati in cele 21 puncte de lucru din toata tara, IPSO Agricultura este numarul 1 pe piata utilajelor agricole din Romania. Fermierii romani preocupati de performanta aleg cu consecventa utilajele agricole oferite de IPSO Agricultura si serviciile adiacente pe care le ofera compania, fapt ce ii reconfirma an de an pozitia de lider pe piata de profil.

 

IPSO Agricultura este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o retea de birouri extinsa in noua tari, cele mai multe in Europa. Partener de afaceri solid, IPSO Agricultura ofera solutii integrate producatorilor agricoli din Romania, comportandu-se ca un “one stop shop” pentru fermieri.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de