INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2021 – Back to Business

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2021 – Back to Business


Cel mai important eveniment din industria alimentara – INDAGRA FOOD & CARNEXPO revine la Romexpo dupa o pauza impusa si se va desfasura in perioada 27 – 31 octombrie 2021. Este, fara indoiala, una dintre cele mai asteptate intalniri de catre specialistii din Romania si partenerii din strainatate.

“Dupa o perioada in care specialistii din segmentul agroalimentar nu au avut posibilitatea sa se intalneasca pentru a discuta despre dezvoltarea business-urilor, ne bucuram ca reusim sa le oferim din nou cadrul profesionist pentru promovarea produselor si serviciilor din domeniu. Industria carnii s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, inclusiv in pandemie, companiile au investit in permanenta in dezvoltarea de produse si ambalaje noi, extinderi ale fabricilor, spatiilor de depozitare sau in modernizarea instalatiilor frigorifice. Toti partenerii nostri sunt dornici sa se revada, interesul mare pentru business va face ca aceasta editie sa fie una de interes, mai ales daca ne uitam si la alte expozitii din strainatate care si-au reluat activitatea cu succes anul acesta”, declara Eugen Capra, directorul general ADDOR EVENTS.

 

In 2021, INDAGRA FOOD & CARNEXPO se concentreaza pe revenirea business-urilor  la normalitate, oferind producatorilor si furnizorilor din Romania un cadru profesionist de stabilire de parteneriate si oportunitati noi de afaceri.

 

In cadrul evenimentului, sunt impuse masuri de organizare in conditii de maxima siguranta: se vor stabili fluxuri de intrare / iesire separate, unidirectionale; accesul in interior se va face cu respectarea distantarii de 1,5 m; tuturor participantilor le va fi verificata temperatura cu un termometru; vor fi asigurate culoare de vizitare de minim 4 m latime; standurile vor fi amplasate in asa fel incat sa se permita o distantare intre participanti de minim 1,5 m. 

 

Intrarea la expozitie se face pe baza certificatului de vaccinare, a unui test negativ sau a dovezii ca vizitatorii au trecut prin boala.Poti fi interesat si de