IFFA 2022, punctul central al inovatiilor din industria carnii si a proteinelor alternative

IFFA 2022, punctul central al inovatiilor din industria carnii si a proteinelor alternative


Targul international pentru industria carnii – IFFA 2022 a inceput astazi, 14 mai, la Frankfurt, unde pana pe data de 19 mai se intalnesc cele mai importante companii din sectorul carnii si a proteinelor alternative.

Evenimentul este de interes major si pentru vizitatorii profesionisti din industria alimentara, macelarie, comert, gastronomie sau industria de aprovizionare.

 

O echipa a revistei INDUSTRIA CARNII.RO participa la expozitie pentru a afla cele mai noi informatii din sector, dar si pentru a promova in randul specialistilor europeni CARNEXPO, cel mai mare targ din sud-estul Europei dedicat industriei carnii.

 

Aproximativ 900 de expozanti din peste 40 de tari isi prezinta produse si solutii pentru procesarea, ambalarea si vanzarea carnii si a proteinelor alternative. Companiile se bazeaza pe interactiunile personale cu clientii lor si promoveaza intreaga gama de inovatiilor din ultimii trei ani.

 

„Suntem cu totii pregatiti sa primim la IFFA jucatori germani si internationali din sectorul carnii si a proteinelor. Amploarea si profunzimea ofertei sunt unice la nivel mondial si va aduce un impuls inovator sectorului din nou in acest an. Prin integrarea noii teme a proteinelor alternative, targul global emblematic IFFA stabileste in mod clar tendinta si reflecta comportamentul actual al consumatorilor”, a declarat Wolfgang Marzin, membru al consiliului de administratie al Messe Frankfurt.

 

Ca parte a IFFA 2022, companiile producatoare de utilaje pentru procesarea si ambalarea carnii isi vor prezenta solutiile in automatizare, digitalizare si dezvoltare durabila intregii lumi profesionale si vor discuta direct cu potentialii clienti.Poti fi interesat si de