IFFA: solutie pentru reducerea continutului de sodiu din mezeluri
Marti, 10 Mai 2016
Marti, 10 Mai 2016
Dieta bogata in sodiu duce la aparitia bolilor cardiace, ori renale si a devenit un subiect tot mai aprins in ultimii ani.
Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda un consum de 5 grame de sare pe zi, insa un european consuma, in medie, 8-12 grame de sare pe zi. 70-80% din consumul de sare provine din alimentele procesate. In contextul in care societatea are un interes crescut pentru un stil de viata alimentar cat mai sanatos, industria cauta tot mai multe cai de a reduce continutul de sare din produse. Iar acest lucru se poate face prin folosirea compusilor Low Salt ale companiei Meat Cracks Technologie GmbH, prezentate in cadrul targului IFFA. Este solutia inovatoare prin care se poate reduce continutul de sodiu cu 25% in produsele din carne. Desi contin mai putin sodiu, mezelurile nu isi pierd din calitate, in termeni de textura ori termen de valabilitate.
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...