IFFA: adaptarea aromelor la profilul consumatorului

IFFA: adaptarea aromelor la profilul consumatorului


Compania Meat Cracks Technologie GmbH, ce produce si vinde condimente, aditivi si culturi pentru industria carnii, si-a prezentat produsele in cadrul targului IFFA, ce se desfasoara in aceasta perioada la Frankfurt.

iffa aromeCompania Meat Cracks Technologie GmbH, ce produce si vinde condimente, aditivi si culturi pentru industria carnii, si-a prezentat produsele in cadrul targului IFFA, ce se desfasoara in aceasta perioada la Frankfurt.

In ultimii ani, Meat Cracks Technologie GmbH s-a informat meticulos cu privire la gusturile clientilor in functie de tara si a creat, astfel, un profil al consumatorului. Tot mai des, producatorii de mezeluri fierte vor sa isi extinda gama de produse si sa includa in aceasta si specialitati internationale. Aici vine Meat Cracks in ajutorul lor, oferind solutii integrate pentru un flux de productie lin si simplu.

Potrivit unui comunicat de presa al companiei, mezelurile fierte sunt unele dintre cele mai consumate produse din carne din lume. De-a lungul anilor, acest grup de produse a devenit eterogen, in materie de gust si textura.

Cerintele clientilor difera considerabil de la tara la tara si chiar de la regiune la regiune. In Germania, de exemplu, clientii prefera adeseori o combinatie intre nucsoara, coriandru, piper si o aroma puternica de afumatura, in vreme ce in Rusia cumparatorii prefera aromele usoare si, rareori, afumaturi.

In regiunea araba, clientii prefera o aroma intensa de scortisoara si usturoi, insa, pe piata turceasca, sunt de nelipsit aromele picante si chimionul.



Poti fi interesat si de