HORECO prezinta la CARNEXPO Grill solutii complete pentru congelare si refrigerare

HORECO prezinta la CARNEXPO Grill solutii complete pentru congelare si refrigerare


HORECO, furnizor de solutii complete in domeniul instalatiilor frigorifice, este partenerul CARNEXPO Grill 2021 pune la dispozitie cele mai eficiente vitrine destinate prezentarii produselor din carne.

HORECO ofera solutii pentru orice tip de activitate ce implica crearea unui mediu controlat. Compania proiecteaza, construieste si doteaza cu instalatii frigorifice centre logistice, abatoare, depozite de frig pentru legume si fructe.

 

Printre cele mai recente proiecte ale companiei se afla realizarea unei instalatii frigorifice cu agenti frigorifici naturali (NH3 SI CO2)  la Abatorul Oprea Avicom. Specialistii Horeco, impreuna cu reprezentantii Oprea Avicom, au stabilit solutia optima pentru instalatia frigorifica ce urma sa deserveasca noul abator cu capacitate de 6.000 capete pe ora. 

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill şi lansarea produselor de tip BBQ, care doreşte sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard şi sa reuneasca specialiştii din industria agroalimentara, HoReCa şi retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte uşor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona.

Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de