HORECO este furnizorul principal de echipamente frigorifice la CARNEXPO Grill

HORECO este furnizorul principal de echipamente frigorifice la CARNEXPO Grill


HORECO, una dintre cele mai importante companii romanesti din domeniul instalatiilor frigorifice, vine la CARNEXPO Grill si pune la dispozitie cele mai moderne vitrine destinate depozitarii produselor din carne.

De peste 25 de ani, HORECO ofera solutii complete prin realizarea conceptului instalatiilor frigorifice pentru depozite de produse refrigerate si congelate, abatoare si fabrici de preparate din carne, depozite cu atmosfera controlata pentru fructe si legume, centre logistice si supermarketuri.

 

Din 2011, compania activeaza si pe piata din Republica Moldova, facilitand accesul producatorilor la noile tehnologii pentru congelare si refrigerare.

 

Despre CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.Poti fi interesat si de