Gustul adevarat de pui al produselor Familia Safir - prezent in peste 30 de judete din Romania

Gustul adevarat de pui al produselor Familia Safir - prezent in peste 30 de judete din Romania


Garantia familiei Safir a fost intotdeauna respectarea promisiunii de a creste puii ”ca pentru copiii nostri”, in fermele rurale proprii, in conditii de bunastare certificate, unde pasarile sunt hranite cu furaje fara coloranti si crescute fara stres pentru a obtine o carne frageda si sanatoasa. Acest fel de a fi bun se reflecta in gustul adevarat de pui al tuturor produselor Familia Safir din carne de culoare alb-rozie - culoarea naturala a carnii de pui.

Produsele din carne de pui comercializate sub brandul Familia Safir – Deliciosul de Vaslui – puiul cu crestere standard, Zdravan Moldovenesc – puiul cu crestere lenta - si Rasfat Romanesc – linia de preparate si semipreparate din carne de pui - sunt prezente in peste 250 de locatii din 30 de judete din Romania.

 

In Romania, cel mai popular produs din carne de pui al brandului Familia Safir este Deliciosul de Vaslui - puiul cu crestere standard, provenit din pasari crescute in ferme rurale proprii, in conditii sigure si sanatoase, si hranite cu furaje fara coloranti. Fermele Familia Safir sunt amplasate in zone cu aer curat, localizate in regiunea Moldovei (Vaslui, Bacau), fiind integral modernizate si dotate cu utilaje performante, astfel incat puii sa beneficieze de un mediu controlat si biosecurizat, in conformitate cu normele europene de bunastare animala. Noul ambalaj mov al produselor Familia Safir ofera o experienta unica din ferme, ce permite consumatorului sa vada in direct cum sunt crescuti puii, prin simpla scanare a codului QR ”Live din ferme” disponibil pe ambalaj.

 

”Ne diferentiem si prin faptul ca suntem atenti la detaliile de transare si dezosare, care se reflecta in calitatea finala a produsului pe care il punem efectiv in caserola si in felul in care acesta ajunge la raft. Suntem in discutii pentru extinderea retelei de distributie in acord cu planul de dezvoltare nationala si internationala pe care urmeaza sa il implementam pana in anul 2030. Avem incredere ca romanii vor alege culoarea naturala alb-rozie a carnii de pui Familia Safir si vor recunoaste gustul adevarat de pui.”, au declarat reprezentantii Grupului de firme Safir.

 

Grupul de firme Safir a incheiat anul financiar 2022 cu o cifra de afaceri de 67 milioane de euro, inregistrand o crestere de 29% fata de rezultatele anului anterior. Anul acesta, grupul de firme Safir a alocat un buget de peste 9 milioane de euro, pe care il va concentra inspre sustinerea planului de investitii si spre cresterea volumului de business. Mai multe despre Familia Safir: www.safir.ro .

 

 

 

 



Poti fi interesat si de