Grupul de firme Safir – locul unde puii sunt crescuti dupa standarde Europene

Grupul de firme Safir – locul unde puii sunt crescuti dupa standarde Europene


Pe zi ce trece, preocuparea consumatorilor fata de calitatea alimentelor creste. Dorinta acestora de a manca sanatos si dobandirea unor cunostinte legate de cresterea puilor au dus la un interes mai mare in bunastarea animalelor.

Consumatorii stiu ca un pui crescut lent, cu grija, in conditii adecvate, va fi mereu mai gustos decat unul crescut industrial.

 

Grupul de firme Safir face mereu eforturi pentru a veni in intampinarea nevoilor consumatorilor. Investind in ceea ce conteaza cu adevarat, Grupul a adaugat la gama de produse din carne de pasare puiul crescut lent, Zdravan Moldovenesc, care este primul si singurul pui din Romania cu certificare european de calitate Beter Leven 1 Star, recunoastere obtinuta datorita conditiilor deosebite de bunastare animala de care beneficiaza puiul.

 

De la spatiu si pana la personalul de ingrijire, fiecare pas din procesul de crestere a puilor este menit sa le asigure un trai cat mai bun. Crescuti la sol, pe asternut din paie tocate, talas si coji de floarea soarelui, in incaperi cu multa lumina naturala, puii Zdravan Moldovenesc se pot bucura si de aer liber, avand acces la padoc.

 

Cand vine ora mesei, angajatii, care au fost instruiti pentru a avea un comportament cat mai bland, hranesc puii partial din mana. Astfel, puii invata sa aiba incredere in personal si nu se simt stresati de prezenta lor.

 

Odata ce puii ating punctul de dezvoltare optima intre 56-100 de zile, acestia sunt gata pentru a ajunge pe mesele consumatorilor pentru a le aduce in farfurii savoarea cu care i-a obisnuit dintotdeauna Grupul de firme Safir.

Increderea in produsele Grupului a ajuns la urmatorul nivel, Auchan Romania integrand astfel puiul Zdravan Moldovenesc sub filiera calitatii Auchan.

 

Aflati cum este ingrijit puiul crescut lent marca Safir, aici: www.safir.ro/ro/cum-se-fabrica



Poti fi interesat si de