Grupul de firme Safir: De 30 de ani, doar de bine

Grupul de firme Safir: De 30 de ani, doar de bine


Grupul de firme Safir implineste 30 de ani de activitate in industria carnii de pasare din Romania. 30 de cand ofera, spune si face doar de bine.

Inca de la inceput dorinta a fost aceea de a face lucruri bune si performanta pe piata alimentara nationala si nu numai. Pentru a indeplini acest obiectiv, Grupul de firme Safir a inteles ca investitiile constante, parteneriatele puternice si intelegerea consumatorului sunt puncte cheie intr-o evolutie frumoasa, sanatoasa a companiei.

 

“Au trecut 30 de ani de cand firma prindea primul contur fara experienta in ale privatizarii, fara indrumare, doar cu multa vointa si putere de munca. Cu multa daruire si implicare, an de an se aduna in jurul firmei oameni care pun suflet si pricepere pentru infaptuirea unui vis.

In aceasta perioada s-au realizat multe lucruri frumoase, de care suntem mandri. Am incercat permanent sa fim cu oamenii si printre ei, impreuna sa putem gasi solutii cat mai avantajoase si placute in productie, in viata de zi cu zi a fiecaruia.

Trecutul si prezentul ne incurajeaza sa privim spre un viitor mai placut, mai bun. Dar totul depinde de noi, cei care muncim si dorim acest lucru”. – Ghiorghi Safir, Fondator Grupul de firme Safir.

 

Safir garanteaza cu o experienta de 30 de ani, cu misiunea de a dezvolta un proces tehnologic corect si complex, completat de relatii frumoase si sanatoase, pentru obtinerea unor produse cu gust adevarat. Vezi evolutia Grupului de firme Safir aici: safir.roPoti fi interesat si de