Grupul Maria Trading vrea sa preia compania Agrirom

Grupul Maria Trading vrea sa preia compania Agrirom


Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care companiile Maria Trading SRL si Agro-Chirnogi SA intentioneaza sa preia Agrirom SRL.

Potrivit unui comunicat al autoritatii de concurenta, Maria Trading are ca obiect principal de activitate comertul cu ridicata al animalelor vii, iar principalul obiect de activitate al firmei Agro-Chirnogi il reprezinta cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase.

 

Agrirom activeaza in sectorul producerii si comercializarii de cereale (cu exceptia orezului), culturilor leguminoase si plantelor producatoare de seminte oleaginoase.

 

In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta operatiune este o concentrare economica ce trebuie autorizata de Consiliului Concurentei, precizeaza sursa citata.

 

Autoritatea de concurenta va evalua aceasta concentrare economica in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.

 

Eventualele observatii si puncte de vedere pot fi transmise autoritatii de concurenta prin e-mail sau prin in termen de 20 zile.Poti fi interesat si de