Grupul MHP planuieste sa preia compania Perutnina

Grupul MHP planuieste sa preia compania Perutnina


MHP, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pasare din Ucraina, a anuntat ca are in plan sa preia compania slovena Perutnina Ptuj.

Perutnina Ptuj este producatorul mezelurilor Perutnina si Pepe, distribuite inclusiv pe piata din România de aproximativ 10 ani.

 

„MHP face un pas strategic cu aceasta extindere, care va aduce valoare companiei si ii va intari pozitia de jucator important in industria carnii, in timp ce Perutnina obtine un investitor puternic pe termen lung. Cooperarea dintre MHP si Perutnina Ptuj va aduce beneficii directe angajatilor celor doua companii, fermierilor parteneri, si va avea un impact pozitiv in industria carnii de pasare din regiunea Balcanilor”, au transmis reprezentantii grupului ucrainean, potrivit euromeatnews.com.

 

Grupul MHP functioneaza in sistem integrat, detine si opereaza toate etapele de productie a carnii de pui. MHP vinde aproximativ 60% din productie pe plan local, iar restul de 40% reprezinta distributia in aproximativ 60 de tari.Poti fi interesat si de