Grupul Kane primeste o investitie de 1,8 milioane de lei

Grupul Kane primeste o investitie de 1,8 milioane de lei


Grupul Kane, focalizat pe concepte inovatoare in Horeca, primeste o investitie de 1,8 milioane lei de la Autonom Ventures si evalueaza compania la peste 20 milioane lei.

Autonom Ventures, fondat de fratii Dan si Marius Stefan, acorda o noua runda de investitii Grupului Kane si se alatura astfel antreprenorului tech Ciprian Morar (fondator Lateral Inc.) si investitorilor existenti Andrei Pitis (fondator Simple Capital) si Mihaela Mitroi (unul dintre cei mai buni experti fiscali din Romania).

 

Fondat de Razvan Crisan si David Maguet in 2014 si dezvoltat impreuna cu Ciprian Morar din 2016, Grupul Kane a creat o serie de branduri devenite foarte rapid unele dintre cele mai apreciate, atat la nivel local, cat si international.

 

"Concepte precum Kane - New Romanian Cuisine, M60 Specialty Coffee, Mamizza – Mother of Pizza, Mercato Kultur si platforma Localnicii sunt doar cateva dintre proiectele care au stat la baza primei etape de dezvoltare a Grupului Kane", se mentioneaza in comunicat.

 

Grupul s-a specializat in crearea de ecosisteme de ospitalitate formate din multipli antreprenori locali care, impreuna, creeaza concepte focalizate pe echipe solide, ingrediente foarte usor de localizat si, mai ales, pe experiente de buna calitate.

 

"Focalizarea pe experientele create este cu atat mai importanta in perioada post-pandemica, deja caracterizata de o dorinta foarte mare a oaspetilor de a reveni in restaurante si in principal in restaurante ce pun accent pe calitatea experientei oferite", se mai spune in comunicat.

 

Modelul de business dezvoltat de Grupul Kane presupune crearea unor concepte originale in locatii amenajate la cheie de catre proprietarii spatiilor care, in acest fel, devin co-investitori indirecti, un model ce duce la dezvoltarea unor branduri unicat, gandite pentru fiecare cladire in particular.

 

In perioada urmatoare Grupul Kane va anunta o serie de proiecte inovatoare, dezvoltate in parteneriat cu o serie de companii de top din Romania, care demonstreaza viabilitatea modelului pe care l-a creat. O directie foarte importanta ce sta la baza strategiei de dezvoltare sunt proiectele in care grupul lucreaza indeaproape cu proprietarii de cladiri pentru a oferi o solutie la intrebarea "cum va arata viitorul mersului la birou".Poti fi interesat si de