Grupul Diana il numeste pe Bogdan Popescu Director de Vânzări pentru fabrica Diana si Pescăria Magic

Grupul Diana il numeste pe Bogdan Popescu Director de Vânzări pentru fabrica Diana si Pescăria Magic


Grupul Diana a anunțat numirea lui Bogdan Popescu în funcția de Director de Vânzări pentru fabrica Diana – Abator și Fabrica de Mezeluri si Pescăria Magic.

„Această promovare internă subliniază angajamentul nostru față de recunoașterea și cultivarea talentului în cadrul companiei. Suntem convinși că Bogdan, având la bază o expertiză solidă ca Director de Logistică timp de 5 ani, va aduce o perspectivă inovatoare și o strategie consolidată diviziei de vânzări”, au declarat reprezentanții grupului.

 

Compania Diana a preluat anul trecut integral compania Magic Tic Tac, inclusiv brandul Pescăria Magic, 100% românesc. Prin adăugarea brandului Pescăria Magic în portofoliul brandurilor de carne și preparate din carne deținute de Diana și prin gruparea liniilor de afaceri din producția de carne, preparate din carne, pește, preparate din pește și retail, grupul începea un nou ciclu de dezvoltare.

 

Compania DIANA a fost fondată la 30 aprilie 1991, pornind cu un magazin alimentar. În anul 1996 DIANA a inaugurat la Râmnicu Vâlcea o fabrică de produse din carne cu o capacitate mică de producţie, dar la un standard tehnologic aliniat pe deplin cu cele mai moderne linii de producţie din Europa.

 

DIANA se află astăzi în topul abatoarelor din România, dar ocupă și un loc important în topul producătorilor de preparate din carne cu capital 100% românesc.

 

Obiectivul principal al companiei DIANA este respectarea calității și siguranței produselor, astfel compania a câștigat încrederea consumatorilor și prin implementarea sistemelor de management ale calității și siguranței alimentelor și, ulterior, prin recertificarea acestora. Astfel, în prezent, compania DIANA este certificată conform standardului ISO 22000:2018 (ISO 22003:2013) (Siguranța Alimentelor), ISO 9001:2015 (Managementul Calității) și deține cel mai ridicat nivel al standardului IFS Food (International Food Standard) Food Version 7, OCTOBER 2020, standard agreat de către „Food Business Forum” în cadrul „Global Food Safety Initiative”. De-a lungul timpului, compania și-a menținut aceste certificări, căutând permanent să se adapteze la noile cerințe ale clienților și să se alinieze la cele mai înalte standarde.



Poti fi interesat si de