Grupul City Grill se extinde in Cluj in parteneriat cu Marty Restaurants

Grupul City Grill se extinde in Cluj in parteneriat cu Marty Restaurants


Grupul de restaurante City Grill, unul dintre cei mai puternici jucatori autohtoni din industria HoReCa, se extinde in Transilvania prin parteneriat cu grupul de restaurante  Marty, City Grill urmand sa detina pachetul majoritar de actiuni.

Parteneriatul cu Marty Restaurants reflecta angajamentul Grupului City Grill de a oferi romanilor experiente gastronomice de calitate, cu accent pe diversitate, traditie si inovatie. In cadrul parteneriatului dintre cele doua grupuri din piata HoReCa, fondatorii Marty Restaurants continua sa gestioneze operatiunile restaurantelor Marty din Cluj Napoca. Expertiza Grupului City Grill va sustine consolidarea Marty Restaurants pe piata clujeana prin bune practici si o strategie solida de crestere bazata pe amplificarea trio-ului Gust - Servicii -Experienta, mix care asigura succesul restaurantelor din Grupul City Grill.  

 

"Extinderea Grupului City Grill in afara Bucurestiului, inceputa acum prin parteneriatul cu Marty Restaurants din Cluj, marcheaza o directie strategica importanta pentru noi, o intentie pe care o avem de ceva vreme, dar pentru care am cautat momentul si partenerul potrivit. Fondatorii si echipa Marty ne-au convins ca am gasit ceea ce cautam, iar dupa multiple discutii pe parcursul a doi ani, am preluat cu incredere pachetul majoritar, urmand ca echipa locala sa continue sa administreze cele 6 restaurante din perspectiva operationala si sub acelasi brand Marty", spune Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

 

mischie

 

Grupul City Grill este cel mai important jucator roman din industria restaurantelor. Fondat in 2004, Grupul City Grill opereaza in prezent restaurante si cafenele sub brandurile Pescarus, Hanul Berarilor, Buongiorno.Italian, City Grill, Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc si La Boheme, primul hotel din portofoliu. Inca de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la baza ideea de a oferi clientilor un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masa, de a crea un loc de relaxare necesar in pauza de masa, cu familia sau cu prietenii.

 

Fondat in inima Clujului in 1999, Marty Restaurants este un brand cu o traditie de peste doua decenii in domeniul ospitalitatii, fiind recunoscut pentru calitatea preparatelor, atentia la detalii si atmosfera prietenoasa. Cu 6 restaurante in Cluj-Napoca, Marty si-a castigat reputatia de loc preferat al clujenilor pentru mese relaxante, intalniri de afaceri si momente speciale. Locatiile Marty Restaurants sunt recunoscute pentru meniul divers, inspirat din bucataria internationala, si o experienta culinara adaptata preferintelor publicului local, fiind un reper al gastronomiei moderne in Transilvania.

 

Aceasta colaborare dintre Grupul City Grill si Marty Restaurants isi propune sa imbine expertiza de peste 20 de ani a fiecarui brand pentru a redefini standardele in domeniul ospitalitatii, oferind clujenilor si turistilor un loc in care sa se bucure de o experienta deosebita, bazata pe excelenta culinara si pe crearea unui ambient primitor.

 

"City Grill este un partener care impartaseste valorile noastre de calitate, respect pentru clienti si pasiune pentru gastronomie, iar acest parteneriat ne permite sa exploram noi posibilitati si sa ridicam standardele in ospitalitatea locala, oferind o experienta unica, in care fiecare detaliu conteaza. Suntem increzatori ca restaurantele noastre vor ramane un loc de intalnire preferat al clujenilor, unde se vor simti mereu ca acasa si vor gasi acea combinatie perfecta intre preparate de calitate si o atmosfera deosebita", spune Suciu Marcelus, CEO al Grupului Marty.

 

Clientii Marty Restaurants se vor bucura in continuare de un meniu international à la carte, creat pentru a raspunde unor gusturi variate, de la preparate clasice europene si reinterpretari asiatice, pana la optiuni moderne si echilibrate. Fiecare fel de mancare este atent preparat, cu ingrediente de calitate si o prezentare deosebita, pentru a transforma orice vizita intr-o experienta memorabila.

 

Cele mai apreciate preparate culinare din restaurantele Marty sunt: supa crema rosii, chicken milanese pasta, 8 hours slow cooked brisket, award winning original cheesecake si cookitza.

 

In urma parteneriatului strategic dintre Grupul CityGrill si Marty Restaurants, operatiunile celor 6 restaurante Marty din Cluj, cu o capacitate totala de 1.321 de locuri, vor fi in continuare conduse de echipa locala, expertiza acesteia urmand sa fie amplificata prin bunele practici care au transformat restaurantele Grupului City Grill in destinatia numarul 1 a bucurestenilor si turistilor.



Poti fi interesat si de