GRATARUL – Mai mult decat COOKING AL FRESCO

GRATARUL – Mai mult decat COOKING AL FRESCO


Vara este anotimpul perfect pentru petrecerile la gratar, dar si inceputul toamnei este potrivit pentru astfel de activitati! Termeni precum Churrasco, Asado sau Braai ne amintesc faptul ca, in sine, conceptul de ”gratar” are o traditie indelungata, raspandita pe tot mapamondul.

Mai precis, ”gratarul” este originar din Caraibe si statele sud-americane si, la inceputurile sale, implica felii generoase de carne gatite pana la 24 ore in fum cald, la temperaturi destul de joase (100-130° C), fie intr-o groapa sapata in pamant, fie intr-un gratar cu afumatoare.

 

Pionier in domeniul sosurilor si marinatelor condimentate, RAPS ofera in fiecare sezon produse autentice, inovative si cu un profil aromatic intens, a caror lista de ingrediente nu contine aditivi sau glutamat adaugat.

 

Cu o popularitate de necontestat in randul pasionatilor de gratar, portofoliul RAPS se pliaza si pe cerintele partenerilor din industria carnii (si nu numai): culori intense, suspensii uniforme de ierburi de gradina, aderenta optima pe suprafata carnii, continut ridicat de ierburi de gradina si condimente de cea mai inalta calitate, baza de ulei rezistenta la temperaturi inalte, fara alergeni si recomandat si in cazul vegetarienilor:

 

CONDIMENTATII – pot fi folosite atat inainte, cat si in timpul gatirii pe gratar.

RUBS – condimentatii uscate sau lichide ce confera carnii aroma si o crusta delicioasa.

MARINATE - cu ierburi aromatice, condimente si uleiuri vegetale ce contribuie la fragezirea carnii, iar uleiurile continute reduc pierderile de suc propriu carnii.

DIPS&SAUCES – aduc un plus de aroma, servite impreuna cu carnea la gratar.

Fructate, afumate sau picante – toate sunt in lumina reflectoarelor! Aromele noi precum BOURBON WHISKEY, SMOKY SPICES, WESTERN SMOKY RUB sau WILD BERRY-DIP se mentin in pas cu timpurile.

 

Combinatia de usturoi afumat, piper negru si verde, boia, coriandru, oregano si sirop de artar atribuie carnurilor o iuteala surprinzator de echilibrata! Rosii uscate, coaja de lamaie sau de portocala, busuioc, rosmarin si o nota fina de caise – toate laolalta creeaza un gust epic, pe potriva unei petreceri la iarba verde de neuitat!

 

Din toate aceste motive si nu numai, produsele RAPS (neconventionale, moderne si atat de apropiate de gusturile pasionatilor in domeniu) sunt partenerii potriviti sa te insoteasca in Aventura Verii in ritmuri de Carbuni Incinsi!

 

RAPS Romania SRL

Tel: +40 21 212 47 31 / Fax:+40 21 212 47 32 / www.raps.at / www.raps-goo.at

 Poti fi interesat si de