Fundatia Carmistin a donat 10.000 gaini ouatoare BIO, in cadrul unei campanii anuale dedicate comunitatiIor

Fundatia Carmistin a donat 10.000 gaini ouatoare BIO, in cadrul unei campanii anuale dedicate comunitatiIor


Fundatia Carmistin a continuat initiativa lansata in vara anului trecut, prin care  desfasoara campanii punctuale de donatii, ca parte a eforturilor Grupului Carmistin de a se implica in initiative de sustinere a comunitatilor locale in care activeaza prin diviziile sale de business.

Campania din aceasta vara s-a materializat prin donarea a 10.000 gaini ouatoare BIO, din care 5.000 catre Fundatia Inimi de Gorjeni si alte 5.000 catre satenii comunei Leleasca, judetul Olt.

 

Odata ajunse la maturitate, pasarile donate, cu respectarea tuturor standardelor sanitar-veterinare prevazute de legislatie, vor putea asigura o productie de circa 70% de oua de calibru mare, pe o perioada de timp de doi pana la patru ani, in conditii bune de ingrijire. Astfel, familiile beneficiare se pot bucura, vreme indelungata, in propriile gospodarii, de o productie de oua de mari dimensiuni, respectiv L si XL.

 

Doamna Maria Badea: Doresc sa va multumesc din suflet pentru acest gest de a ne oferi gaini. Fiind o bunica singura, acum sunt foarte bucuroasa de fericirea nepotilor cand vin si vad gainile in curte.

Familia Foanta: Din partea mea si a sotiei, multe multumiri Fundatiei Carmistin pentru generozitatea dumneavoastra de a ne darui asemenea gaini. Ne-ati facut o bucurie extraordinara.

 

Seria de campanii de donatii a fost demarata de Grupul Carmistin in anul 2023, cand au fost oferite comunitatilor din judetul Olt pachete cu alimente din portofoliul La Provincia, brand Carmistin, catre spitale, centre sociale, camine de batrani, precum si catre familii nevoiase. Astfel, aproape 60.000 oua BIO La Provincia au fost distribuite, la prima editie, in conditii de maxima siguranta si igiena alimentara, in satele Scoarta, Turburea, Sacelu, Alimpesti, Prigoria, Polovragi si Tantareni.

 

“Donatiile pe care le initiem in fiecare an reflecta grija si angajamentul nostru fata de comunitati si fata de nevoile acestora si ne bucuram ca, de data aceasta, am putut revalorifica impreuna cu beneficiarii campaniei o resursa de hrana nu doar necesara, ci si deosebit de sanatoasa”, a declarat Andra Paraschiv, presedintele Fundatiei Carmistin.

 

Despre Fundatia Carmistin:

Fundatia Carmistin, alaturi de alte entitati ale Grupului, se implica constant in actiuni de sprijin, acoperind arii de interes si nevoi dintre cele mai diverse, de la proiecte sociale, de educatie si comunitate, la initiative privind mediul, sanatatea si familia, dar si actiuni cu caracter umanitar, inclusiv in alte zone ale lumii.



Poti fi interesat si de