Fuchs investeste 14 milioane euro in extinderea fabricii de la Curtea de Arges

Fuchs investeste 14 milioane euro in extinderea fabricii de la Curtea de Arges


Fuchs Condimente Romania anunta o investitie de 14 milioane de euro in extinderea capacitatilor logistice si de productie, precum si in automatizarea proceselor de productie la fabrica din Curtea de Arges.

"Extinderea simbolizeaza determinarea noastra de a ne consolida pozitia de lider de piata in Romania si, in acelasi timp, de a ne extinde afacerea la nivel international. Prin aceasta investitie subliniem angajamentul de a oferi clientilor nostri produse si servicii de cea mai inalta calitate si inovatie", a declarat Nils Meyer-Pries, CEO al Grupului Fuchs.

 

Astfel, Fuchs va aloca 14 milioane de euro - investitie proprie - in extinderea centrului logistic si de productie, care aproape isi va dubla capacitatea: de la 11.084 de metri patrati (cat totalizeaza, in prezent), la 21.338 de metri patrati. Noua hala de productie va fi dotata cu echipamente de ultima generatie, printre care si o noua facilitate de malaxare condimente.

 

Totodata, investitia va permite companiei sa-si extinda si portofoliul de produse. "Aceasta decizie strategica contribuie la diversificarea gamei si la consolidarea pozitiei companiei pe piata locala", a subliniat Uwe-Jens Karl, managing director Fuchs Condimente Romania.

 

Constructia noului centru logistic si de productie demareaza in luna septembrie si este programata sa fie finalizata in august 2024. De asemenea, noua fabrica va juca un rol strategic in automatizarea proceselor de productie.

 

Fuchs Condimente Romania este prezenta pe piata locala din 2001. Compania are in portofoliu brandurile Fuchs, Cosmin, Alex, Mirodenia, V6BBQ, Bio Wagner si Ubena. Fuchs Condimente Romania face parte din Grupul Fuchs, fondat de Dieter Fuchs, in 1952, in orasul Diessen (Germania), ca afacere de familie. In urmatorii 25 ani de la infiintare, Grupul s-a extins in Franta, in Statele Unite, in Brazilia, iar mai apoi, in China. Astazi, Grupul Fuchs este prezent in 10 tari, de pe 4 continente, avand peste 3.000 de angajati.



Poti fi interesat si de