Freshful numeste un nou director general si tinteste afaceri de un miliard de lei

Freshful numeste un nou director general si tinteste afaceri de un miliard de lei


Freshful by eMAG, hypermarketul online cu cea mai variata gama de produse, se pregateste de o noua etapa in evolutie si il numeste pe Tudor Mihailescu in pozitia de director general, cu misiunea de a creste business-ul catre un miliard lei.

Tudor Mihailescu preia acest rol de la Andrei Popescu, cel care a condus Freshful in ultimii doi ani. Mihailescu va pastra in continuare si rolul de Senior Vice President si Chief Operating Officer in cadrul Grupului eMAG, pe care il detine din 2022, de cand este responsabil de coordonarea proiectelor de crestere a companiilor tinere din grupul eMAG: Tazz, Fashion Days, PC Garage, Flip si Freshful. 

 

Freshful este hypermarketul online care inca de la inceput si-a propus sa ofere clientilor timp liber. Comanda e simpla, iar clientul isi poate face cosul de cumparaturi in doar cateva minute fata de cateva ore cat poate dura. Livrarea e programata si predictibila, in intervalul orar ales. Gama hypermarketului este foarte variata, peste 18.000 de produse, acoperind toate nevoile casnice: legume si fructe de sezon, carne si produse congelate, bauturi de toate felurile, produse eco si bio, articole de igiena, cosmetica si produse de curatenie. Zilnic, preturile sunt verificate si peste o mie de articole beneficiaza de preturi speciale. Freshful a livrat peste un milion de comenzi in ultimul an in Bucuresti, devenind unul dintre hypermarketurile de top.

 

 „Acasa, intr-o familie cu copii si animale de companie trebuie sa facem aprovizionarea destul de des. Ne-am bucurat de serviciile Freshful inca de la lansare, chiar ne-a simplificat viata, eliminand stresul mersului frecvent la magazin. Cele peste un milion de comenzi din ultimul an arata ca am reusit cu adevarat sa facem o schimbare in vietile oamenilor, oferindu-le beneficii vizibile imediat, fiind un serviciu pe care se pot baza de fiecare data cand trebuie sa faca cumparaturile. Ii multumesc lui Andrei Popescu pentru contributia lui valoroasa si imi doresc ca, la fel ca si pana acum, sa lucrez alaturi de echipa Freshful pentru a asigura un proces de dezvoltare a business-ului,” a declarat Tudor Mihailescu, director general Freshful by eMAG. 

 

La Freshful, calitatea si prospetimea produselor, precum si crearea unui serviciu cu valoare adaugata reprezinta principala prioritate. Cu o colaborare care implica peste 150 de mici producatori locali, multe dintre produse, in special legumele si fructele, ajung la clienti in mai putin de 24 de ore de cand au fost culese. Pentru a asigura conditii optime, acestea sunt livrate din depozitul propriu si transportate cu masini FrigoFresh, care au trei compartimente cu temperaturi diferite, perfecte pentru produse congelate, refrigerate sau pentru cele care pot fi transportate la temperatura camerei.

 

Tudor Mihailescu s-a alaturat eMAG in 2019, intr-o perioada de expansiune si investitii materiale, din pozitia de Group Chief Financial Officer. Anterior el a fost Chief Financial Officer pentru Procter & Gamble South East Europe, de unde s-a ocupat si de coordonarea zonei de business. Intre 2010 si 2013 el a lucrat la sediul Procter & Gamble din Geneva, Elvetia. Tudor este licentiat in Finante-Banci la Academia de Studii Economice Bucuresti. 



Poti fi interesat si de