Freshful introduce 7 tone de carne de miel in oferta de Paste. Carnea provine exclusiv de la producatori locali

Freshful introduce 7 tone de carne de miel in oferta de Paste. Carnea provine exclusiv de la producatori locali


Sarbatorile sunt un prilej perfect pentru a petrece timp in familie, iar preparatele traditionale sunt la mare cautare. Retetele de ciorba de miel, tocanita de miel si coaste de miel cu crusta de fistic sunt printre cele mai accesate in platforma Freshful by eMAG. Primul hipermarket 100% online din Romania a inclus in oferta de Paste 7 tone de carne de miel care provine exclusiv de la producatori locali, cu preturi speciale incepand de la 37,97 lei/ kg.

„Estimam ca fiecare familie va aloca intre 750 si 1.000 de lei pentru masa de Paste, iar pentru a-i ajuta sa se bucure de aceste momente fara stresul cumparaturilor am pregatit cantitati record de ingrediente, cum ar fi carnea de miel, dar si o gama variata de produse gata pregatite, ideale pentru cei care nu sunt neaparat atrasi de gatit, dar vor sa se bucure de produse autentice. Multi dintre clientii nostri au inceput deja pregatirile, cumparand produse de curatenie si neperisabile la preturi foarte bune din campaniile de reduceri organizate la inceputul lunii, iar in ultimele zile vor adauga in cos alimentele proaspete pentru retetele pe care vor sa le testeze”, a declarat Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

 

Ready meals: cozonaci, pasca si drob

Printre preparatele traditionale de Paste care nu pot lipsi de la masa sunt ouale rosii, pasca si cozonacii. Chiar si cei care nu sunt pasionati de gatit vor putea gasi in oferta Freshful aceste bucate gata preparate. Pretul de pornire al unui cozonac este de 12,59 lei/ 400g, iar pentru o pasca 30,39 lei/ 450g. Printre cei mai cautati cozonaci va fi cel artizanal insiropat, la pretul de 34,99 lei, redus de la 64,99 lei, miercuri, pe 1 mai, cu un stoc limitat de 2.000 bucati. De asemenea, oferta de cozonaci include mai multe sortimente care provin din oferta unor producatori artizanali si include chiar si o optiune Raw vegan. Alaturi de cozonacii traditionali, oferta cuprinde si Panettone si Colomba. Chiar si felurile principale de mancare pot fi comandate gata preparate: oferta Freshful include oua care sunt deja vopsite, dar si drob, stufat de miel, pomana mielului sau sarmale in foi de vita.

 

Mielul: vedeta meselor de Paste

Cel mai ravnit aliment de pe masa de Paste este carnea de miel, iar retetele traditionale si moderne de miel sunt la mare cautare in aplicatia Freshful by eMAG. Clientii pot comanda direct din aplicatie ingredientele de care au nevoie pentu a gati ce isi doresc, iar in Saptamana Mare o parte dintre retetele de Paste vor avea ingredientele la reducere. Si deserturile sunt la mare cautare in sectiunea de retete, iar cei mai multi clienti vor sa incerce sa gateasca cozonac babka cu ciocolata, cozonac floare, dar si pasca fara aluat si pasca cu smantana. In plus, cei care vor sa puna pe masa oua inedite au pus ochii pe reteta de oua vopsite natural cu foi de ceapa.

 

Program special in perioada Pastelui

Inainte de Paste echipa Freshful lucreaza cu motoarele turate, iar in cele mai aglomerate zile din Saptamana Mare vor fi efectuate mai mult de 4.000 de livrari. Desi comenzile pot fi planificate cu pana la trei zile in avans, cei mai multi clienti aleg livrare in ziua plasarii comenzii sau a doua zi.

Ultimul interval de livrare inainte de Paste este pe 4 mai la ora 18:00. Duminica, pe 5 mai, toata echipa Freshul sarbatoreste alaturi de cei dragi, iar luni, pe 6 mai, primul interval de livrare este cel de la ora 10:00. De marti, 7 mai, livrarile revin la program normal.

 

Despre Freshful by eMAG

Companie romaneasca fondata in 2021, Freshful by eMAG este primul hypermarket 100% online din Romania, si ofera clientilor sai o gama variata de peste 18.000 de produse alimentare si bauturi de larg consum, de la partenerii si producatorii locali. Freshful vine in sprijinul tuturor celor care vor sa economiseasca timp, cu un serviciu de livrare, in aceeasi zi sau programata, a unui cos complet de cumparaturi saptamanale, de la fructe, legume, carne, peste, paine proaspata, lactate si mezeluri, la produse congelate, bauturi si articole de uz casnic. Clientii Freshful pot gasi intr-un singur loc o diversitate de produse locale, internationale, ECO si BIO, pentru o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos. Freshful livreaza din depozitul propriu cu temperatura controlata, folosind masini frigorifice, pana la usa clientului, 7 zile din 7.

 

In primii 2 ani de activitate, Freshful by eMAG a livrat peste 1,1 milioane de comenzi cu ajutorul a 400 de livratori. 3 din 4 clienti Freshful by eMAG sunt abonati ai serviciului Genius, beneficiind de livrari gratuite in functie de valoarea comenzii si de reduceri exclusive.



Poti fi interesat si de