Fratia Ceaunelor pregateste un ospat culinar la CARNEXPO Grill

Fratia Ceaunelor pregateste un ospat culinar la CARNEXPO Grill


Asociatia Fratia Ceaunelor este, pentru al treilea an consecutiv, partener al celui mai mare eveniment gastronomic din Romania - CARNEXPO Grill.

Bucatarii organizatiei vor vor sustine demonstratii culinare in care carnea va fi vedeta, cu pastrama, mititei, coaste de porc marinate, ceafa afumata, carnati, frigarui, preparate la gratar cu jar, ceaune aburinde cu Pomana Porcului.

 

Asociatia Fratia Ceaunelor, infiintata in anul 2016, la Alba Iulia, si-a propus sa promoveze produsele din gastronomia romaneasca. Din ea fac parte zeci de bucatari, care pregatesc bucatele numai dupa metodele traditionale, la foc de lemne si carbune. Initiatorii asociatiei sunt Stefania si Liviu Bosnea. Alaturi de colegii lor, participa la toate festivalurile si evenimentele organizate in tara.

 

CARNEXPO Grill este un concept unic in Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si de a descoperi produse si tendinte noi de piata. Pe toata durata evenimentului de la Olimp se vor organiza competitii si demonstratii culinare cu cei mai importanti Chefi bucatari din Romania, cu scopul de a promova si moderniza gastronomia romaneasca.

CARNEXPO Grill se desfasoara in zilele de 5 si 6 mai, la resortul de lux Phoenicia Blue View din Olimp.



Poti fi interesat si de