Fratelli Group, Casa Timis si City Grill, cele mai premiate branduri la Romanian Hospitality Awards

Fratelli Group, Casa Timis si City Grill, cele mai premiate branduri la Romanian Hospitality Awards


Fratelli Group, Casa Timis, The Marmorosch Bucharest si City Grill Group au fost brandurile cele mai premiate in cadrul Galei Romanian Hospitality Awards, ce a avut loc miercuri seara.

"In urma votului a peste 130 de membri ai juriului, cele mai premiate branduri din industrie au fost Fratelli Group, Casa Timis, The Marmorosch Bucharest si City Grill Group", se mentioneaza intr-un comunicat al organizatorilor.

 

Astfel, Fratelli a obtinut locul I la categoria "Cel mai bun club", Biutiful a castigat marele premiu la categoria "Cel mai bun bar/pub", iar intregul grup Fratelli a obtinut locul al II-a la categoria "Crisis Management".

 

The Marmorosch Bucharest, deschis in luna august a anului trecut, s-a clasat pe cea mai inalta treapta a podiumului la categoriile "Cel mai bun hotel" si "Cea mai buna" deschidere a anului, iar grupul City Grill, cel mai mare grup de restaurante cu actionariat romanesc, a obtinut locul I la categoriile "Crisis management" si "Delivery Brand".

 

Marele premiu la categoria "Cel mai bun antreprenor" a fost castigat de Radu Savopol, cofondator "5 to go", brand care a obtinut locul al II-lea la categoria "Cel mai inovator brand".

 

"Proiectul Romanian Hospitality Awards a fost demarat in anul 2018 si a crescut de la o editie la alta. Pentru ca stim cum se fac de obicei clasamentele si ce controverse apar de cele mai multe ori dupa o gala de premiere, ne-am dorit un proces de jurizare transparent si obiectiv. Tocmai de aceea, am adus alaturi de noi un juriu format din 130 de profesionisti din industria HoReCa, iar intregul proces de jurizare este auditat de cea mai mare casa de avocatura din Sud-Estul Europei, Tuca Zbarcea&Asociatii. Ca o recunoastere a eforturilor noastre, in anul 2020, evenimentul a intrat sub Inalt Patronajul Majestatii Sale Margareta, Custodele Coroanei romane, ceea ce ne-a responsabilizat si mai mult si ne-a motivat sa mentinem cele mai inalte standarde de organizare si votare," a declarat Florin Maxim, fondator Hospitality Culture Insitute, organizatia care implementeaza proiectul Romanian Hospitality Awards.

 

Astfel, la Categoria "Epic Visits" (Turism experiential), primul loc a fost ocupat de Zabola Estate, locul II de Casa Timis si locul III de Viscri 32, iar la categoria "Crisis Management" pe primul loc s-a situat City Grill, pe locul II Fratelli Group si locul III Casa Timis. Clasamentul la categoria "Cel mai inovator brand" a fost Tazz (locul I), 5 to go (locul II) si Kane Group (locul III), la categoria "Cel mai bun furnizor" -Metro (locul I), ParmaFood (locul II) si Nordic Food (locul III).

 

Cel mai bun chef a fost desemnat Alex Petricean, urmat de Joseph Hadad si Adrian Hadean, iar cel mai bun delivery app - Glovo, urmat de Tazz si Bolt Food. Cele mai bune cluburi au fost numite, in ordine, Fratelli, Loft si Expirat, cele mai bune cafenele Origo, BOB Coffe Lab si Beans&Dots, cele mai bune baruri/pub-uri - Biutiful, Nomad si Linea.

 

Premiul I pentru cel mai bun QSR a revenit Avocadoo, pe locurile urmatoare situandu-se .calif (II) si spartan si Dristor Kebap (III), pentru cel mai bun restaurant- Baracca, urmat de Casa Timis si NOUA, pentru cea mai buna cofetarie French Revolution, urmata de Zexe Braserie si Mara Mura, pentru cel mai bun brand de delivery- City Grill, urmat de Jerry's Pizza si Trenta Pizza, iar pentru cel cel mai bun food truck - Camionetta, urmat de Meat Busters si Burger Van.

 

Cele mai bune deschideri au fost considerate The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection (I), Soro Lume (II) si Fork Ana Tower (III) si cele mai bune hoteluri The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, Teleferic Grand Hotel si Epoque Hotel Bucharest Relais & Chateaux.

 

Cei mai buni antreprenori au fost numiti Radu Savopol, Dragos Petrescu si Daniel Mischie, in timp ce premiul special de excelenta pentru promovarea Romaniei a fost primit de Charlie Ottley.

 

La categoria "Cea mai buna deschidere - Votul Publicului" clasamentul a fost: Naive (I), Fork (II) si Alma Health & Spa Retreat (III).Poti fi interesat si de