Fermele de porci din Marea Britanie au redus utilizarea antibioticelor cu 50%

Fermele de porci din Marea Britanie au redus utilizarea antibioticelor cu 50%


Sectorul de crestere a porcinelor a redus utilizarea antibioticelor la animale cu 50% in ultimii doi ani.

Consiliul de Dezvoltare a Agriculturii si Horticulturii a anuntat ca, potrivit ultimelor date preluate din cartea electronica (EMB), care reprezinta 87% din porcii sacrificati in Marea Britanie, la fermele de porci a scazut consumul de antibiotice de la 183 mg / PCU la 131 mg / PCU in termen de 12 luni, scrie euromeatnews.com.

 

In 2017, industria de crestere a porcinelor a utilizat cu 28% mai putine antibiotice comparativ cu anul precedent, astfel ca s-a redus folosirea antibioticelor cu mai mult de 50% in ultimii doi ani.

 

Mai mult, intre 2015 si 2016, a existat o reducere cu 34% a consumului de antibiotice.

 



Poti fi interesat si de