Feliere la gramaj fix un trend sustenabil
Marti, 13 Iunie 2017
Marti, 13 Iunie 2017
In industria alimentara, trendurile reflecta cerintele consumatorilor finali si influenteaza direct procesul de productie si investitiile facute.
Felierea si portionarea la gramaj fix reprezinta pentru cei implicati in productia si comercializarea produselor din carne de pui nu doar un trend sustenabil, ci si un beneficiu real atat pentru consumatorul final, cat si pentru dezvoltarea afacerii.
Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor si a le oferi nu doar produse cinstite si responsabile, ci mai ales solutii sigure si de incredere care sa contribuie la un consum responsabil si la un stil de viata echilibrat, Grupul de firme Safir si-a extins spatiile de productie si a facut investitii importante in tehnologii moderne de portionare si ambalare, valorificand calitatea materiei prime si lantul valoric.
Experienta de peste 25 de ani in industrie, know-how-ul echipei si dezvoltarea continua a abatorului de pasari Safir se reflecta in grija si precizia cu care sunt pregatite dimensiunile si formele produselor din carne de pui ce urmeaza a fi portionate si feliate, astfel incat sa rezulte pierderi cat mai mici pe unitatea de produs, crescand randamentul si eficienta procesului de productie.
Afla mai multe despre produsele cu gust adevarat de pui Deliciosul de Vaslui, feliate la gramaj fix: https://www.safir.ro/carne-pui-deliciosul-vaslui
Reprezentantii sectorului agroalimentar romanesc pot transmite, pana pe 2 februarie 2018, contrib...
Autoritatile sanitar-veterinare din Brasov au anuntat ca interzic organizarea de targuri pentru v...
Compania AGRICOLA MAGAZINE are, incepand cu 15 ianuarie 2018, o noua conducere executiva, care ma...