Familia Safir recomanda industriei Retail si HoReCa produse din carne de pasare gata pregatita si condimentata

Familia Safir recomanda industriei Retail si HoReCa produse din carne de pasare gata pregatita si condimentata


Atunci cand activezi intr-o industrie care acopera nevoile fiziologice primare ale unui om, cum este, spre exemplu, industria carnii, trebuie sa inovezi constant si sa creezi produse corecte, curate, in functie de nevoile si stilul de viata al consumatorilor.

Familia Safir, producator roman de carne de pasare, constientizeaza nevoia industriei Retail si HoReCa in actiunile de multumire si fidelizare a clientilor, asa ca pune la dispozitia partenerilor un portofoliul diversificat de produse din carne de pasare.

 

Iar pentru ca este perioada in care activitatile in aer liber sunt mai dese, produsele de sezon sunt cumparate intr-o pondere mai mare fata de alte perioade din an.

 

Safir recomanda partenerilor produsele sale din carne de pasare si condimente naturale, cu garanția Familiei ca acestea sunt curate, atent pregatite, fara alte adaosuri. Ele sunt gata asezonate cu mirodenii, majoritatea refrigerate, cu gusturi diverse pentru diferite categorii de consumatori.

 

Astfel, unele produse sunt picante, precum Pieptul, Aripile Pulpele sau Carnatii proaspeti de pui, dar sunt prezentate si in varianta clasica, nepicante.

 

Pentru copii sau pentru persoanele care au grija de aspectul fizic, in portofoliul de produse sunt Frigarui de pui cu legume si Carnati proaspeti de pui, cu un continut redus in grasimi.

 

Industria HoReCa poate alege diversificarea meniurilor cu produse din carne de pui si condimente 100% naturale, precum Hamburger de pui, Aripioare pesmetate, Degetele din piept, Mici si Chiftele de pui. Toate gata preparate pentru eficientizarea fluxului de comenzi.

 

Daca vrei sa afli mai multe despre beneficiile produselor din carne de pui gata condimentata, intra aici: safir.ro/ro/fomicaPoti fi interesat si de