Familia Safir lanseaza campania ”De la Familia Safir sau din curtea ta, totuna este” alaturi de Chef Adrian Hadean

Familia Safir lanseaza campania ”De la Familia Safir sau din curtea ta, totuna este” alaturi de Chef Adrian Hadean


Grupul de firme Safir anunta lansarea unei noi campanii alaturi de Chef Adrian Hadean - „De la Familia Safir sau din curtea ta, totuna este” si un concurs national. Premiile acestui concurs sunt 10 cursuri de gatit carne de pui cu Chef Adrian Hadean si 100 de cutii de condimente in valoare de peste 400 de lei fiecare. Inscrierile la concurs se pot face online

Grupul de firme Safir si Chef Adi Hadean au anuntat in mai 2023 un parteneriat pe termen lung prin care liderul de opinie face cunoscut publicului sau tot ce considera util si interesant din afacerea care produce marca Familia Safir. „M-am apropiat de aceasta afacere de familie prin antreprenorii care o duc mai departe si o cresc frumos: George si Iulian Safir. Am crezut in viziunea lor si am vazut cata atentie dau tuturor aspectelor business-ului: de la grija fata de angajati, la cea fata de productie atenta cu mediul si cu ce iese de pe usa fabricilor sub marca Familia Safir. Acum ne-am luat de mana sa facem cunoscute produsele din carne sanatoasa, cu gust si textura mult apreciate de clienti”, spune Adrian Hadean.

 

Safir-ADD-IC-Stire14-825x450-07-2024-ImagineSecundara

 

Legat de acest parteneriat pe termen lung cu Familia Safir, chef Adrian Hadean a explicat: “Am comunicat intotdeauna publicului meu doar produsele, tehnologiile si marcile pe care eu le folosesc pentru familia mea sau asupra carora m-am documentat cu multa atentie. In alegerea parteneriatelor pe care le fac – si numarul acestora este foarte limitat pe parcursul fiecarui an – atarna greu in decizie si potrivirea cu valorile oamenilor care conduc afacerile respective si care construiesc marcile respective. Vorbesc doar despre produsele pe care si eu le folosesc si in care cred. Asa cum spun si in spotul video, am fost eu insumi la fermele fratilor Safir, stiu cum cresc puii, stiu cum transeaza cu grija carnea de pui in abator, stiu cata atentie este in fiecare detaliu al procesului de la ferme la raft si, astfel, recomand carnea de pui Familia Safir.”. Mesaj intarit si de George Safir, Managerul general al Grupului de firme Safir, care a declarat la inceputul campaniei: „Le-as transmite romanilor sa asculte de sfaturile celor in care au incredere”.

 

Chef Adi Hadean va aparea intr-un spot TV si in campania digitala a marcii Familia Safir si va prezenta toate cele trei game de produse: Zdravan Moldovenesc (puiul cu crestere lenta, cu o structura mai ferma a carnii, avand o culoare naturala alb – rozie), Deliciosul de Vaslui (pui cu crestere standard avand o carne frageda, din ferme de la tara) si Rasfat Romanesc (sortimentele gata de gatit, condimentate exclusiv cu ingrediente naturale, dupa retete create de Adi Hadean). Campania a debutat pe 22 iulie, iar concursul care o insoteste va avea inscrierile deschise pana in 30 septembrie 2024.

 

Familia Safir este o afacere de familie cu traditie antreprenoriala din 1945. Grupul de firme Safir include patru companii si are 800 de angajati. Compania Safir are opt ferme care au in total 99 de hale de crestere a puilor. Grupul are propriile unitati de prelucrare a carnii provenite din ferme: abator, fabrica de preparate din carne de pui si semipreparate de tip craft care foloseste condimente 100% naturale, propria productie de furaje, concentrate, cereale extrudate si full fat soia, o fabrica de faina proteica, precum si parc auto propriu, pentru distributie rapida in tara. Mai multe detalii: www.safir.ro



Poti fi interesat si de