Familia Safir continua sa isi consolideze pozitia pe plan international prin participarea la IFE, in cadrul standului Romaniei

Familia Safir continua sa isi consolideze pozitia pe plan international prin participarea la IFE, in cadrul standului Romaniei


Grupul de firme Safir va fi prezent anul acesta la IFE – International Food & Drink Event, cel mai important eveniment de profil din Regatul Unit si un targ-reper in industria globala, organizat in perioada 25 - 27 martie 2024, la Londra.

Cu o traditie de peste 40 de ani, acest eveniment si-a consolidat statutul de platforma internationala de networking, fiind o oportunitate pentru cei mai importanti jucatori din industria FMCG de a stimula oportunitati de afaceri si de a fi la curent cu cele mai noi trenduri si inovatii din industria alimentara. 

 

Grupul de firme Safir va fi parte din standul Romaniei in cadrul caruia isi va prezenta standardele si certificarile de bunastare a cresterii puilor din fermele proprii, lantul valoric integrat, dar si felul de a fi bun al produselor Familia Safir, apreciate atat de romani, cat si de consumatorii din tarile unde acestea sunt exportate. “Suntem participanti la IFE cu intreaga noastra gama de produse – Zdravan Moldovenesc, Deliciosul de Vaslui si Rasfat Romanesc - si prin angajamentul nostru fata de calitate credem ca vom trezi interesul tuturor celor care ne vor vizita standul.”, a declarat George Safir, CEO al Grupului de firme Safir.

 

Obiectivul principal al companiei este acela de a incheia parteneriate de business, care sa contribuie la cresterea exportului de carne de pui de culoare naturala alb-rozie si, in special a produselor din carne de pui cu crestere lenta, pentru care compania detine singurul certificat Beter Leven 1* acordat unui producator din Romania.

 

Pe parcursul celor trei zile, reprezentantii Grupului de firme Safir vor fi prezenti la IFE, in cadrul standului Romaniei (3711h si 3711j), unde vor prezenta portofoliul de produse romanesti, comercializate sub brandul Familia Safir: Zdravan Moldovenesc - puiul cu crestere lenta, Deliciosul de Vaslui – puiul cu crestere standard, Rasfat Romanesc – linia de preparate si semipreparate craft, realizate dupa retete originale, doar din carne de pui si condimente 100% naturale. 

 

***

Grupul de firme Safir a incheiat anul financiar 2022 cu o cifra de afaceri de 67 milioane de euro, inregistrand o crestere de 29% fata de rezultatele anului anterior. In anul 2023, Grupul de firme Safir a alocat un buget de peste 9 milioane de euro, concentrat inspre sustinerea planului de investitii si spre cresterea volumului de business. Mai multe despre Familia Safir: www.safir.ro.



Poti fi interesat si de