Familia Safir – Investitii de peste 38 de milioane de euro in dezvoltarea lantului valoric integrat

Familia Safir – Investitii de peste 38 de milioane de euro in dezvoltarea lantului valoric integrat


Motivul pentru care romanii aleg produsele Familia Safir este gustul adevarat de pui, la care se adauga si cunoasterea faptului ca puii din fermele afacerii vasluiene provin din ferme rurale si sunt hraniti fara coloranti. Astfel, carnea de pui Familia Safir are culoare alb-rozie - culoarea naturala a carnii de pui.

Pentru a oferi carne naturala si gustoasa de pui, Familia Safir a investit peste 38 de milioane de euro in dezvoltarea unui lant valoric integrat, cu impact major asupra calitatii produselor. Lantul valoric include: ferme de crestere a puilor, abator, fabrica de nutreturi combinate, fabrica de preparate si semipreparate, fabrica de fainuri proteice si un lant de distributie.

 

”Este rentabil sa ai un business integrat vertical, dar este o industrie foarte grea, in care se munceste mult, pe marje de rentabilitate foarte mici, daca ne comparam cu alte industrii, si unde este nevoie sa te dezvolti continuu. In Familia Safir ne-am propus intotdeauna sa crestem, sa ne dezvoltam in directia business-ului nostru, dar sustenabil – bazat pe necesitate si facand totul corect”, a declarat George Safir, manager general al grupului de firme Safir.

 

Grupul de firme Safir a incheiat anul financiar 2022 cu o cifra de afaceri de 67 milioane de euro, inregistrand o crestere de 29% fata de rezultatele anului anterior. Anul acesta, grupul de firme Safir a alocat un buget de investitii de peste 9 milioane de euro, pe care il va concentra inspre sustinerea planului de investitii si spre cresterea volumului de business. Mai multe despre Familia Safir: www.safir.ro



Poti fi interesat si de