Expozitia de carne CARNEXPO se amana pentru anul 2022

Expozitia de carne CARNEXPO se amana pentru anul 2022


In contextul situatiei epidemice fara precedent prin care trece Romania in aceasta perioada, cea mai importanta expozitie dedicata sectorului de carne si preparate din carne din sud-estul Europei, CARNEXPO, se amana pentru anul 2022.

Evenimentul era programat sa se desfasoare in intervalul 27-31 octombrie, in cadrul centrului expozitional Romexpo.

 

Restrictiile severe, rata crescuta de infectare in randul angajatilor si riscul sufocarii sistemului sanitar sunt principalele motive invocate de companiile expozante cu privire la decizia de a se retrage de la expozitie.

 

,,In urma unui sondaj realizat in randul expozantilor, dar si a vizitatorilor profesionisti care participa editie de editie la CARNEXPO, am luat decizia de a amana expozitia pentru anul viitor, intr-o perioada lipsita de probleme sanitare grave si restrictii. Siguranta clientilor si vizitatorilor targului CARNEXPO este foarte importanta pentru noi si intelegem responsabilitatea pe care o avem in calitate de organizatori, mai ales ca nu dorim sa punem in pericol sanatatea partenerilor nostri sau a familiilor acestora. Nu este o decizie usoara avand in vedere munca de pregatire pe care am realizat-o anul acesta si faptul ca suntem pentru al doilea an consecutiv pusi in situatia de a amana un eveniment de o asemenea anvergura, cu peste 60.000 de vizitatori”, a declarat Eugen Capra, organizatorul evenimentului CARNEXPO.

 

Cu toate ca situatia actuala nu permite organizarea de evenimente de amploare in acest sfarsit de an, organizatorul expozitiei, Eugen Capra, invita partenerii CARNEXPO sa ramana optimisti in ceea ce priveste pregatirea pentru evenimentele din anul 2022:

"Avem in lucru mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea sectorului agroalimentar in anul ce urmeaza, atat pentru piata romaneasca, dar si un proiect ce implica organizarea unui eveniment la nivel european. In egala masura, asiguram toti partenerii nostri ca vom continua sa fim alaturi de ei prin informatiile pe care le aducem in fiecare zi prin revistele de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO, AGROFOOD si EuroMeatNews.com".

 

CARNEXPO, cea mai mare expozitie dedicata industriei carnii si zootehniei din sud-estul Europei, a fost organizata ultima data in 2019, in parteneriat cu Romexpo si a fost o editie a recordurilor, avand mai mult de 15.000 mp de spatiu expozitional, peste 745 de expozanti si peste 60.000 de vizitatori.Poti fi interesat si de