Expozitia CARNEXPO revine in perioada 29 septembrie – 02 octombrie, la Romaero

Expozitia CARNEXPO revine in perioada 29 septembrie – 02 octombrie, la Romaero


CARNEXPO, cel mai mare targ dedicat industriei carnii din Sud-Estul Europei, are loc anul acesta, in perioada 29 septembrie – 02 octombrie, intr-o noua locatie la Romaero din Bucuresti.

Cei mai importanti producatori, importatori si furnizori din industria alimentara isi dau intalnire la un eveniment complet, axat pe promovarea tuturor segmentelor de baza, incepand de la zootehnie, abatorizare, procesare, materii prime, echipamente, utilaje, HoReCa si retail.

 

“Dupa o pauza expozitionala de doi ani, CARNEXPO 2022 isi propune sa fie o sursa si mai mare de inspiratie si un centru de inovare ideal pentru industria carnii din regiune. Oamenii de afaceri din industrie sunt dornici sa se revada, interesul mare pentru business va face ca aceasta editie sa fie una de interes, mai ales daca ne uitam si la alte expozitii din strainatate care si-au reluat activitatea cu succes. CARNEXPO 2022 este un bun prilej sa aratam tuturor ca Romania este un partener de incredere la nivel european, iar produsele procesate romanesti sunt competitive pe piata internationala. Incurajam toate companiile romanesti sa se inscrie la targ, promovand in acest fel, produsele si intreaga industrie romaneasca”, declara Eugen Capra, directorul general ADDOR EVENTS.

 

CARNEXPO a dovedit, la fiecare editie, ca este cea mai importanta platforma de promovare pentru producatorii romani si investitorii straini interesati de piata agro-alimentara romaneasca.

 

Inscrierile au inceput deja, iar pentru mai multe detalii puteti contacta echipa CARNEXPO:

Ana Maria Mihai, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@industriacarnii.roPoti fi interesat si de