Eugen Capra: CARNEXPO este liderul targurilor de carne din sud-estul Europei

Eugen Capra: CARNEXPO este liderul targurilor de carne din sud-estul Europei


Fuziunea dintre cele doua targuri INDAGRA FOOD si CARNEXPO a atras un numar important de vizitatori specializati ceea ce a generat discutii de business in toate stand-urile companiilor participante.

eugenFuziunea dintre cele doua targuri INDAGRA FOOD si CARNEXPO a atras un numar important de vizitatori specializati ceea ce a generat discutii de business in toate stand-urile companiilor participante.
Obiectivul organizatorilor de a transforma acest eveniment in cea mai importanta platforma de promovare pentru producatorii romani si investitorii straini interesati de piata agro-alimentara romanesca a fost atins, expozantii declarandu-se incantati de contactele si negocierile realizate pe perioada targului.

In perioada 28 octombrie 1 noiembrie 2015, un numar de peste 170 de companii si aproximativ 65 de mii de vizitatori din peste 27 de tari au fost prezenti in cadrul centrului expozitional Romexpo, unde s-a desfasurat targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO, dar si alte evenimente importante pentru agricultura si industria alimentara din Romania.

Feedback-ul din partea companiilor prezente in acest an la CARNEXPO a fost unul pozitiv, cu atat mai mult cu cat unii expozanti au reusit sa incheie contracte inca din prima zi. Ne-am bucurat ca au fost alaturi de noi un numar foarte mare de vizitatori profesionisti din tara si din strainatate care au adus plus valoare targului CARNEXPO. Ne dorim ca in 2017, cand organizam cea de-a patra editie CARNEXPO, sa reusim sa dezvoltam relatiile de business dintre companiile romanesti si cele straine, precum si atragerea unui numar tot mai mare de expozanti pe toate sectorarele industriei carnii si domeniile conexe. Intotdeauna este loc pentru mai bine, de aceea urmam exemplul targurilor internationale si imbunatatim in permanenta serviciile pe care le oferim partenerilor nostri, a declarat Eugen Capra, director general CARNEXPO.

CARNEXPO 2015 a aratat inca o data potentialul industriei carnii din Romania si faptul ca este intr-o contiunua schimbare, prin investitii importante in tehnologii de ultima generatie si standarde de productie si calitate foarte exigente. Abatoarele si fabricile de mezeluri din Romania sunt printre cele mai bine dotate unitati de productie din Europa, iar produsele romanesti castiga teren in competitia acerba de pe piata europeana. Liderii industriei carnii din Romania au fost prezenti in cadrul targului INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2015 si au anuntat pentru perioada urmatoare lansari de produse noi in piata locala, investitii in extinderea capacitatilor de productie si abordarea pietelor externe cu mai multa incredere.

Producatorii din industria carnii si-au dorit un eveniment complet, axat pe promovarea tuturor segmentelor de baza, incepand de la zootehnie, abatorizare, procesare, materii prime, echipamente, utilaje si nu in ultimul rand, retail. Cu alte cuvinte, un produs agro-industrial INTEGRAT. CARNEXPO 2015 a fost un bun prilej sa aratam tuturor ca Romania este un partener de incredere la nivel european, iar produsele procesate romanesti sunt competititve pe piata agro-alimentara internationala.

In 2015, CARNEXPO, cel mai mare targ dedicat industriei carnii si zootehniei din Sud-Estul Europei a fuzionat cu INDAGRA FOOD, targul international pentru industria alimentara. INDAGRA FOOD este un eveniment care se desfasoara in fiecare an sub patronajul Romexpo, in timp ce CARNEXPO are loc o data la doi ani. Cele doua targuri se vor reuni din nou in 2017.



Poti fi interesat si de