Elit se alatura campaniei ”Spitale publice din bani privati”

Elit se alatura campaniei ”Spitale publice din bani privati”


Elit, una dintre cele mai importante companii de pe piata de produse din carne si mezeluri din Romania, sarbatoreste 20 de ani de activitate prin sustinerea campaniei ”Spitale publice din bani privati” a Fundatiei Filantropice Metropolis, o initiativa prin care spitale de stat din tara noastra sunt renovate si dotate cu ajutorul cetatenilor si al firmelor private.

La 20 de ani de la momentul lansarii primului produs Elit, compania isi propune sa sustina comunitatea care a facut parte, in tot acest timp, din povestea brandului. Astfel, gandurile bune se transpun in sprijinirea unui amplu proiect social: ”Spitale publice din bani privati”.

 

“Mezelurile Elit sunt inspirate de oameni si de nevoile acestora. De aceea, ne intoarcem mereu catre comunitate si sprijinim proiecte sociale relevante. De aceasta data, la ceas aniversar, am ales sa venim in ajutorul Fundatiei Filantropice Metropolis in renovarea si dotarea unor spitale publice din tara noastra”, a declarat Voicu Vuscan, Administrator Elit.  

2_1

”Multumim, Elit, ca ati ales sa ne fiti alaturi la aniversarea de 20 de ani a companiei. Ne-ati dat curaj sa mergem mai departe. Cu ajutorul vostru, vom incepe renovarea sectiei de chirurgie pediatrica de la Spitalul Fundeni, renovarea Pavilionului 01 al Spitalului Clinic „Avram Iancu din Oradea” destinat spitalizarii de zi, renovarea Sectiei de Radiologie S.J.U.R. a Spitalului Judetean de Urgenta Resita ”, a spus Codin Maticiuc, initiatorul proiectului ”Spitale publice din bani privati”.

 

ELIT si-a inceput povestea de succes cu capital 100% romanesc, crescand prin votul de incredere al clientilor si consumatorilor, castigat prin munca sustinuta. Astfel, a ajuns la un numar de peste 16.000 clienti, de la mici producatori locali la mari lanturi de magazine la nivel national.

 

Compania a ales calea dezvoltarii in ritm continuu si extinderea treptata a capacitatii de productie. Elit a crescut datorita oamenilor dedicati, direct implicati in procesul de productie. Acum, compania este parte a grupului Smithfield Romania, cel mai mare producator si procesator de carne din Romania.

 

De-a lungul timpului, Elit a dezvoltat un portofoliu care insumeaza astazi peste 300 de produse. Numarandu-se printre cele mai apreciate produse ale grupului, Carnatii Gratarel din gama Plin de Carne au fost desemnati castigatori ai premiului „Votat Produsul Anului 2020”.

 

Pe langa contributii substantiale la bugetul de stat, Elit continua sa fie un angajator preferat in zona Transilvaniei, unde locurile de munca oferite si amprenta economica a companiei contribuie la crearea unui lant valoric sigur si stabil. La momentul actual, are aproximativ 2.000 de angajati si o productie lunara de peste 2.400 tone de preparate.

 

De asemenea, Elit sprijina indirect dezvoltarea organica a micilor magazine, a furnizorilor locali din industria alimentara sau a furnizorilor de servicii adiacente.Poti fi interesat si de