Elit pastreaza standarde inalte de calitate, pentru consolidarea pozitiei de top in industria alimentara

Elit pastreaza standarde inalte de calitate, pentru consolidarea pozitiei de top in industria alimentara


Elit implementeaza constant proiecte de optimizare a capacitatilor de productie, depozitare si distributie a produselor si diversificarea portofoliului de produse pentru a-si consolida pozitia de top in randul procesatorilor de carne din Romania.

Principala preocupare a echipei Elit ramane aceea de a oferi produse sigure, de calitate superioara, in conformitate cu prevederile stricte ale unor sisteme de management al calitatii si sigurantei alimentare.

 

„Autenticitatea defineste brand-ul Elit, grija si atentia la nevoile clientilor definesc echipa Elit”, spune Cristian Oradan, director general Elit. Intr-un proces continuu de inovare, Elit transpune retete conturate pe baza nevoilor clientilor in produse competitive, sub umbrela brand-urilor: Elit, Plin de Carne, Premia, Promo, Veri. Intr-o societate in continua dinamica, brand-ul lanseaza consumatorilor provocarea de a intra in relatie directa cu noile produse pentru a-si exprima parerea, rezultatul final fiind o „calibrare aproape de perfectiune” intre produs si nevoi.

 

„Aceasta abordare strategica ne diferentiaza si ne ofera unicitate, ajutandu-ne in stabilirea unei relatii echilibrate cu clientii. Cred cu tarie ca modul de lucru si reteta fac diferenta si ma refer atat la mezeluri in particular cat si la business in general”, declara Cristian Oradan, director general Elit.

 

elit

 

Elit este un brand romanesc indraznet care produce anual peste 30.000 tone de mezeluri in cadrul celor 4 fabrici proprii. Sortimentatia larga de mezeluri produsa sub umbrela a 7 brand-uri proprii (Elit, Plin de carne, Premia, Veri, Promo, Pizzaro, Finom) este comercializata in comertul traditional, in retele nationale de magazine sau in export. Mai multe detalii: https://www.mezeluri.ro/Poti fi interesat si de