Echipa INDUSTRIA CARNII.RO descopera la ANUGA noutatile din industria alimentara

Echipa INDUSTRIA CARNII.RO descopera la ANUGA noutatile din industria alimentara


O echipa a publicatiei INDUSTRIA CARNII.RO este prezenta, zilele acestea, la ANUGA, cel mai important targ comercial dedicat industriei alimentare si a bauturilor din Europa.

Specialistii nostri descopera noile tendinte din piata si discuta cu reprezentantii celor mai importante companii despre provocarile din sectorul alimentar.

 

“Apreciem organizarea editiei din acest an a targului Anuga de la Köln, un restart al industriei alimentare, un loc in care am reusit sa promovam CARNEXPO Grill, cel mai important proiect gastronomic romanesc alaturi de liderii pietei de carne la nivel global. Cu cele mai importante branduri de carne din lume ne vom revedea in calitate de parteneri anul viitor la CARNEXPO Grill Romania/ Belgia / Moldova”, transmite Eugen Capra, directorul general al CARNEXPO Grill si INDUSTRIA CARNII.RO.

 

In prezent, industria carnii la nivel mondial se confrunta cu numeroase provocari: pandemia de Covid-19, discutiile aparute pe tema conditiilor de lucru din fabrici si despre bunastarea animalelor, pesta porcina africana, volatilitatea preturilor, precum si schimbarile alimentare ce tin de reducerea consumului de carne.

 

Anul acesta, Anuga are loc in doua formate: online si fizic, ceea ce reprezinta o noutate pentru industria targurilor. Evenimentul se bucura de o participare puternica a peste 4.000 de expozanti din 94 de tari.Poti fi interesat si de