Doripesco lanseaza un nou format de restaurant - Delicii Rapide & La Doi Pasi

Doripesco lanseaza un nou format de restaurant - Delicii Rapide & La Doi Pasi


Compania Doripesco isi continua strategia de dezvoltare a ramurii de turism, asa cum isi propusese la final de 2019, si lanseaza vineri – 25.09, un nou format de restaurant, Delicii Rapide & La Doi Pasi, acesta fiind situat langa Corabia Doripesco. Delicii Rapide & La Doi Pasi reprezinta un magazin-restaurant si imbina avantajele servirii rapide dintr-un magazin si placerea de a manca un preparat cald, din ingrediente naturale si sanatoase, chiar si atunci cand clientii nu au timp sa astepte dupa o comanda la restaurant.

Noul format de restaurant are si un produs „vedeta”, deliciosul Fishburger, dar si alte doua tipuri de burgeri – Black Angus si Burger-ul din porc pentru traditionalisti. Prin ingredientele folosite, compania Doripesco continua sa incurajeze consumatorii sa manance sanatos si produse mereu proaspete. Chiflele se produc pe loc, pentru ca preparatele sa beneficieze de gustul desavarsit si aroma painii proaspat scoase din cuptor, iar clientii isi vor mai putea achizitiona din restaurantul – magazin Delicii Rapide & La Doi Pasi si renumitele produse din Delta din Carpati-Doripesco: Salata din icre, Crema de pastrav cu unt, Salata de pastrav cu sos salsa, Salata de pastrav cu broccoli, Aperitivul de pastrav cu fulgi de migdale, Zacusca din peste cu ciuperci. Tot aici, consumatorii pot sa gaseasca tot ceea ce au nevoie cand se afla la drum si isi doresc o pauza bine meritata. Iar cand vine vorba de cafea, acestia sunt asteptati de numeroase sortimente de cafea, ce le vor aminti de bucuria zilelelor de vacanta.

 

In cei peste 20 de ani de activitate, Doripesco si-a consolidat o serie de parteneriate, compania fiind adepta colaborarilor de lunga durata. Astfel, METRO Cash & Carry reprezinta unul dintre cei mai vechi parteneri ai firmei brasovene, motiv pentru care Doripesco a demarat acest concept de business in franciza pentru magazinul „La Doi Pasi”.

 

„Fiind situat pe unul dintre cele mai tranzitate drumuri din Romania, DN13, restaurantul Delicii Rapide & La Doi Pasi a fost creat pentru a satisface dorinta si nevoile clientilor aflati mereu in trafic si grabiti. Feedback-ul primit din piata este foarte important pentru noi, iar in ultima jumatate de an, comportamentul consumatorilor s-a schimbat radical. Ne dorim sa ne adaptam solicitarilor acestora, iar noul format de restaurant reprezinta dovada faptului ca am reusit sa raspundem la noi provocari.”, a declarat Dorin Crizbasan – Director General Doripesco S.A.

 

Pe parte de turism, Doripesco mai detine Complexul Turistic Doripesco (restaurant si motel), restaurantul Casa Pastravarului, pensiunea Poiana Rasnoavei Doripesco, dar si restaurantul Corabia Doripesco, cu un design unic in zona. Avantajele competitive ale acestor locatii de turism sunt reprezentate de urmatoarele elemente: meniul specific pescaresc cu peste de prima prospetime din baltile proprii, ambianta extraordinara determinata de peisajul natural al lacurilor din imprejurimi, precum si activitatile de agrement oferite turistilor. Complexele piscicole aflate in custodia Doripesco prezinta avantaje deosebite nu doar pentru acvacultura, ci si pentru turism. Doripesco a introdus in circuitul turistic patru activitati de agrement care se bucura de un real succes: pescuit sportiv, birdwatching, photohunting si vanatoare. Balta 4 este una dintre cele mai importante balti competitionale din Romania, aici desfasurandu-se importante concursuri de pescuit sportiv.

 Poti fi interesat si de