Doripesco a organizat cea de-a doua editie a evenimentului caritabil „Fishing for a dream”

Doripesco a organizat cea de-a doua editie a evenimentului caritabil „Fishing for a dream”


In perioada 30 iunie – 01 iulie, compania Doripesco, alaturi de Clubul Rotary Brasov Kronstadt, sustinut de Rotary District 2241 si in colaborare cu Fishing & Hunting Channel a organizat cea de-a doua editie a evenimentului caritabil „Fishing for a dream”.

Proiectul „Fishing for a Dream”, desfasurat pe parcursul a doua zile, a cuprins doua componente: evenimentul sportiv - ce deserveste patru cauze caritabile si Balul anual Rotary. Noutatea acestei editii a fost reprezentata de Rotirea de Colan a Districtului 2241 Romania si Republica Moldova, unul dintre cele mai importante evenimente anuale ale rotaryenilor din cele doua tari.

 

Cele patru cauze ce au stat la baza acestui mare eveniment prezinta un interes major din punct de vedere cultural si social:

- Digitalizarea arhivei Primei Scoli Romanesti, proiect prin care se urmareste oferirea posibilitatii unui numar cat mai mare de persoane de a accesa manuscrisele si documentele unice ale Primei Scoli Romanesti.

- Cariera pentru viitor, proiect de sustinere a educatiei tinerilor din Brasov prin care acestia sa poata accesa gratuit sesiuni individuale de consiliere in cariera pe baza rapoartelor Harrison Assessments.

- Cea mai rapida patinatoare, proiect de sustinere a patinatoarei Mihaelei Hogas (CSM Corona Brasov) in visul ei de a reprezenta Romania la jocurile olimpice de la Beijing.

- Muzica - vibratie universala, proiect de sustinere a 10 tineri talentati in domeniul muzical, prin care li se ofera sansa de a avea acces la mentori recunoscuti pentru instruire teoretica si practica.

 

dori2

 

Evenimentul caritabil „Fishing for a dream” a fost posibil datorita implicarii vedetelor: Bebe Cotimanis, Tavi Colen, Liviu Preda si Sorin Tofan, precum si a sponsorilor: Rampa, Tata Nitu, Galli Gallo, Amigo & Intercost, 123 Travel, Dana Tanase, Algida, Cristina Baciu Events, Trofeea.ro, Bucovina, Massimo, Olympus si Delaco. Importanta acestui eveniment reiese si din mediatizarea avuta, competitia de pescuit sportiv fiind difuzata de catre Fishing & Hunting Channel in 9 tari europene.

 

Competitia de pescuit sportiv, desfasurata pe Balta 4 Doripesco i-a pus la grele incercari pe concurentii impartiti in 15 echipe, solicitandu-i intens timp de 22 ore. Cu toate acestea, s-au prins 1606,64 kg, dintre care doar primul loc a reusit sa captureze o cantitate totala de 490,49 kg. Captura concursului a fost reprezentata de un frumos exemplar de aproape 20 kg.

 

dori3

 

Pentru a prinde forte si a se contopi inca de la startul concursului cu gustul desavarsit al Deltei din Carpati, concurentii au avut placerea sa deguste cele mai noi produse tartinabile Doripesco: Crema de pastrav cu branza, Aperitivul Pastravarului, Crema de crap argintiu, Sote-ul de pastrav, dar si renumita Salata de icre Doripesco.

 

Balul de caritate desfasurat in una dintre cele mai noi locatii Doripesco, Restaurant Corabia, a fost un adevarat succes. Din taxa de participare la bal, din licitarea unor obiecte, dar si din taxa de participare la competitia de pescuit sportiv, s-au strans 45.500 lei, ce se vor distribui intre cele patru cauze. Astfel, cu ajutorul sumelor stranse, visurile celor ce au reprezentat scopurile caritabile ale acestui eveniment, sunt mai aproape de a se indeplini.

 

De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate pe piata romaneasca, Doripesco a ales sa faca diferenta, incurajand de fiecare data o alimentatie responsabila, sanatoasa si garantand siguranta alimentara. Din respect pentru clienti, compania pastreaza valorile si principiile de baza ce au stat la consolidarea business-ului: calitatea si prospetimea produselor, unicitatea pe piata, dand dovada de nenumarate ori de responsabilitate sociala si implicare in viata comunitatii.

 

dori4

 

Ca o incununare a eforturilor depuse de compania brasoveana, Camera de Comert si Industrie Brasov a premiat Doripesco joi – 08 iulie, in cadrul Galei Excelentei in Afaceri, eveniment de elita al societatilor comerciale brasovene care au inregistrat cele mai bune rezultate economico-financiare pe parcursul ultimilor ani. Astfel, din cei 25 de ani de activitate, Doripesco PROD S.R.L. s-a clasat timp de 13 ani in Topul National al Firmelor – faza judeteana, in timp ce Doripesco S.A. s-a mentinut 16 ani in Topul National al Firmelor – faza judeteana.

 

„Toate actiunile demarate de Doripesco si rezultatele obtinute sunt o dovada a pasiunii pe care o asezam in tot ceea ce facem. Avem convingerea ca doar prin munca si staruinta putem realiza proiecte frumoase, iar bucuria cea mai mare o avem atunci cand ne implicam, ne dedicam comunitatii, oferim ajutorul nostru pentru a indeplini visuri”, a declarat Ruxandra Coc, Director Executiv Doripesco.Poti fi interesat si de