Doripesco a deschis un nou restaurant
Miercuri, 18 Decembrie 2019

Miercuri, 18 Decembrie 2019
Evenimentul de deschidere a fost sarbatorit cu mare fast de reprezentantii companiei, moment la care au fost invitate oficialitatile din judet, producatori din domeniu si reprezentanti ai presei.
"Pentru ca in Ardeal se consuma in mod preponderent carne de porc, am zis sa facem in asa fel incat sa se manance mai mult peste. Si noi am reusit sa facem o Delta a noastra la Brasov si sa cream un brand national. Nu stiu cati dintre voi au crezut ca astazi vom face inaugurarea restaurantului. Eu va spun sigur ca am crezut in acest proiect si impreuna cu echipa Doripesco, careia ii multumesc pentru sustinere, am reusit in cateva luni, sa aducem acest local, in faza finala", a declarat directorul general Doripesco, Dorin Crisbasan la deschiderea oficiala a restaurantului.
Valoarea carnurilor si ingredientelor premium puse la bataie depaseste 1.000.000 de euro. Va fi o...
Ambasador al sustenabilitatii, promotor al culturii romanesti si explorator al gusturilor locale,...
La GrillFest BBQ Arena 2025 powered by Auchan, se construieste un colt de Romania culinara &mdash...