Doripesco a deschis un nou restaurant
Miercuri, 18 Decembrie 2019
Miercuri, 18 Decembrie 2019
Evenimentul de deschidere a fost sarbatorit cu mare fast de reprezentantii companiei, moment la care au fost invitate oficialitatile din judet, producatori din domeniu si reprezentanti ai presei.
"Pentru ca in Ardeal se consuma in mod preponderent carne de porc, am zis sa facem in asa fel incat sa se manance mai mult peste. Si noi am reusit sa facem o Delta a noastra la Brasov si sa cream un brand national. Nu stiu cati dintre voi au crezut ca astazi vom face inaugurarea restaurantului. Eu va spun sigur ca am crezut in acest proiect si impreuna cu echipa Doripesco, careia ii multumesc pentru sustinere, am reusit in cateva luni, sa aducem acest local, in faza finala", a declarat directorul general Doripesco, Dorin Crisbasan la deschiderea oficiala a restaurantului.
Evenimentul initiat de Profi aduce la un loc mici producatori locali, mestesugari iscusiti, un ci...
GRILLFEST, cel mai mare festival de barbeque din Europa, revolutioneaza cultura barbeque din Roma...
Cu o traditie de peste 40 de ani, acest eveniment si-a consolidat statutul de platforma internati...