Doripesco a deschis un nou restaurant


Doripesco, producatorul de peste din Brasov, a deschis un nou restaurant: Corabia Doripesco. Localul este situat pe DN13, in zona localitatii Maierus, la 25 de kilometri de Brasov, langa o salba de lacuri.

Evenimentul de deschidere a fost sarbatorit cu mare fast de reprezentantii companiei, moment la care au fost invitate oficialitatile din judet, producatori din domeniu si reprezentanti ai presei.

 

"Pentru ca in Ardeal se consuma in mod preponderent carne de porc, am zis sa facem in asa fel incat sa se manance mai mult peste. Si noi am reusit sa facem o Delta a noastra la Brasov si sa cream un brand national. Nu stiu cati dintre voi au crezut ca astazi vom face inaugurarea restaurantului. Eu va spun sigur ca am crezut in acest proiect si impreuna cu echipa Doripesco, careia ii multumesc pentru sustinere, am reusit in cateva luni, sa aducem acest local, in faza finala", a declarat directorul general Doripesco, Dorin Crisbasan la deschiderea oficiala a restaurantului.Poti fi interesat si de