Doripesco a deschis un nou restaurant
Miercuri, 18 Decembrie 2019

Miercuri, 18 Decembrie 2019
Evenimentul de deschidere a fost sarbatorit cu mare fast de reprezentantii companiei, moment la care au fost invitate oficialitatile din judet, producatori din domeniu si reprezentanti ai presei.
"Pentru ca in Ardeal se consuma in mod preponderent carne de porc, am zis sa facem in asa fel incat sa se manance mai mult peste. Si noi am reusit sa facem o Delta a noastra la Brasov si sa cream un brand national. Nu stiu cati dintre voi au crezut ca astazi vom face inaugurarea restaurantului. Eu va spun sigur ca am crezut in acest proiect si impreuna cu echipa Doripesco, careia ii multumesc pentru sustinere, am reusit in cateva luni, sa aducem acest local, in faza finala", a declarat directorul general Doripesco, Dorin Crisbasan la deschiderea oficiala a restaurantului.
Cei mai importanti producatori si furnizori de animale si carne din Grecia si Europa sunt invitat...
Incepand din iulie 2024, timp de 2-3 zile in fiecare luna, echipa formata din 12 macelari selecta...
Aceasta testare se adreseaza firmelor producatoare si distribuitoare a produselor din carne din r...