Domeniile Urlati, furnizorul de vinuri al CARNEXPO Grill

Domeniile Urlati, furnizorul de vinuri al CARNEXPO Grill


Cele mai bune vinuri de la Domeniile Urlati vor insoti preparatele pe care Chefii le vor realiza la CARNEXPO Grill, iar participantii la eveniment vor avea ocazia sa aprecieze pasiunea si atentia cramei din Dealu Mare de a produce vinuri de calitate.

Un produs aparte, care leaga traditia locurilor cu prezentul si pe care compania l-a promovat pe piata, este Pelinul de Urlati.

 

Portofoliul Domeniilor Urlati a fost construit in spiritul promovarii vinurilor premium. Astfel, desi exista o delimitare intre produsele adresate canalului HoReCa si cele destinate retailului, niciunul dintre ele nu face rabat de la calitate. Incantation, Saac, Zzpelin, Trei Pesti, Paganus sunt sortimente special create pentru HoReCa. Acestea sunt completate de vinuri care se adreseaza ambelor sectoare, precum gamele: La Origine, Domeniile Urlati, Casa Domneasca sau Romanian Wine.

 

Despre CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.Poti fi interesat si de