Domeniile Boieru, Partener Expo al CARNEXPO Grill

Producatorul de vinuri Domeniile Boieru din Ciumbrud, judetul Alba, se alatura ca partener al CARNEXPO Grill si aduce o selectie deosebita de vinuri fine si valoroase.

Calitatea vinurilor de Ciumbrud este dovedita de multitudinea de premii obtinute in tara si strainatate, pornind de la medalia de aur Napoleon al III-lea in anul 1867 castigata la Concursul International de vinuri de la Paris. Aceasta distinctie spune multe despre nivelul vinurilor obtinute in aceasta podgorie.

 

Plantatiile au in special soiuri de struguri albi, precum Sauvignon Blanc, Feteasca Regala, Riesling, Muscat Ottonel, Traminer, Chardonnay, Pinot Gris, care produc vinuri cu o aciditate crescuta si note subtile de fructe. Totodata, aici cresc si vite de Pinot Noir si chiar de Feteasca Neagra, care dau vinuri echilibrate.

 

Despre CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.Poti fi interesat si de