Discutii intre ANSVSA si reprezentantii marilor retaileri. Printre temele abordate: reducerea risipei alimentare
Vineri, 28 Februarie 2025

Vineri, 28 Februarie 2025
In cadrul discutiilor, au fost abordate subiecte esentiale legate de siguranta alimentelor, cu un accent deosebit pe masurile necesare pentru:
- Reducerea risipei alimentare;
- Diminuarea utilizarii ambalajelor de plastic;
- Extinderea comertului prin canale electronice /la comanda.
„Elaborarea si implementarea programelor de autocontrol sunt esentiale, iar efectuarea analizelor de laborator in reteaua de laboratoare a ANSVSA, dotata cu echipamente moderne si personal specializat, printre cele mai performante din Uniunea Europeana, va contribui semnificativ la asigurarea calitatii si sigurantei produselor, prin utilizarea celor mai noi metodologii de lucru”, a declarat presedintele ANSVSA.
De asemenea, s-a decis infiintarea unui Grup de lucru intre ANSVSA si AMRCR pentru elaborarea unui Ghid tehnic referitor la siguranta alimentelor in procesul de donare a acestora, care va asigura aplicarea unitara a legislatiei si eficientizarea activitatilor de control.
Presedintele ANSVSA, Alexandru Bociu, a subliniat importanta intaririi cooperarii si transparentei intre cele doua parti si a propus organizarea unor intalniri trimestriale cu membrii AMRCR pentru a consolida aceste colaborari.
Prin programul de franciza, Auchan incurajeaza antreprenoriatul romanesc, oferind partenerilor sa...
Conform cercetarii, pe fondul continuarii presiunii inflationiste si al adancirii incertitudinii ...
Camara este locul in care, indiferent de generatie, descoperim gusturi si amintiri comune, cu tra...