Din dorinta de a face doar bine partenerilor si a oferi doar bun consumatorilor: Fabrica de preparate a Familiei Safir

Din dorinta de a face doar bine partenerilor si a oferi doar bun consumatorilor: Fabrica de preparate a Familiei Safir


DOAR carne de pui si condimente naturale, oua proaspete, membrana naturala de oaie si rumegus din lemn de esenta tare pentru afumat se folosesc pentru realizarea produselor din Fabrica de preparate, compozitii si retete care se reflecta in aspectul si gustul natural.

Toate preparatele Safir sunt gustoase si satioase, create dupa retete bine mestesugite, pe gustul romanilor, fara aditivi, coloranti sau conservanti.

 

Fabrica de preparate dispune de o capacitate impresionanta astfel ca Familia Safir presteaza servicii in folosul afacerilor din industria carnii. Colaborarile vin datorita produselor naturale si grijii cu care sunt pregatite: atent afumate cu rumegus, natural condimentate, atent transportate.

 

Pentru plus valoare, Familia Safir investeste constant in achizitionarea de utilaje si spatiu special dedicat obtinerii produselor 100% natural condimentate, a celor pesmetate, gata gatite si a celor afumate.

 

Pe langa diversitatea de produse si retete de preparare, prin Fabrica de preparate Familia Safir pune la dispozitia celor din Retail si industriei HoReCa diverse modalitati de ambalare si, totodata de depozitare: caserola, VID, cutie, tavita sau punga.

 

Sunt semipreparatele din carne de pui sanatoase? Cum sunt condimentate acestea? Au E-uri? Cum arata un abator de pui? – sunt intrebari care-si au raspunsul in filmul documentar despre cum se fabrica felurile din carne de pui, realizat de catre Discovery, in colaborare cu Familia Safir.

 

Vezi filmele documentare aici: safir.ro/ro/cum-se-fabrica

 Poti fi interesat si de